top of page

Milan sjanseløse i PortoFor første gang på lenge viste Milan seg som sjanseløse i en fotballkamp. Gutta ble fullstendig overkjørt av Portos effektive press-spill og dynamiske bevegelser. At sluttresultatet bare ble 1-0 til portugiserne reflekterer ikke det faktiske kampbildet. Med litt mer skarphet fra Porto foran mål kunne det fort blitt 2-3 til mål imot.


Det gode overgangsspillet vi har vært så vant til å se fra Milan i år ble helt nøytralisert. Savnet av Theo og Brahim var overtydelig. Det er bare å håpe at de blir friske fra Covid så raskt som mulig. Ibra endelig var tilbake, men det hjalp lite. Han virket seigere enn jeg noen gang har sett ham. Den eneste som viste seg istand til å skape trøbbel var Leao. Da Porto forstod det, satte de alle kluter til for å nøytralisere ham. Det lyktes de godt med. Utover i andre omgang hadde vi overhodet ingenting å komme med offensivt.


Dette var helt klart årsverste fra Milan. Mangelen tempo var det mest slående, men også at man ikke engang ser ut til å prøve å snu kampen når vi kommer under. Heldigvis har dette laget vist seg i god stand til å glemme dårlige kamper. På søndag reiser vi til Bologna, og da skal Sinisas gutter få bank!


Spillervurderinger:


Tata: 5,5

Calabria: 5

Kjær: 6,5

Tomori: 5

Ballo-Touré: 5

Bennacer: 4,5

Tonali: 6

Saelemaekers: 5,5

Krunic: 5

Leao: 6

Giroud: 5


Ibra: 4,5

Kalulu: 5

Bakayoko: 5

Forza Milan!

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page