top of page

Milan representert på anerkjent liste


To Milan-spillere er inne på anerkjent liste over de 30 største talentene i Europa. 

Den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport offentliggjorde deres liste i dagens papirutgave og de har funnet plass til to Milan-spillere.

Listen toppes av Ousmane Dembele fra Dortmund, men på andreplass finner vi vår egen Gianluigi Donnarumma. Avisen skriver følgende om Milans sisteskanse:

«Se for deg at du gjør deg klar for å ta et straffespark og dette er hva du møter. En mann på nesten to meter som nesten kan ta på begge stolpene og som har en rekkevidde på 180 centimeter. Hodet er kalt og han har personlighet en mester verdig. Sjelden usikker og ingen stjernenykker. Blir sammenlignet med Buffon og det er ingen tilfeldighet. Han er fortsatt bak, men har muligheten til å gå forbi.»

For å finne neste Milanista må vi ned på en 25. plass, der de har funnet plass til Manuel Locatelli. Slik beskriver de midtbanespilleren:

«Det er et kvalitetstegn når du er kaptein på det italienske U19-landslaget og gutten har et unikt talent. Er fast på Milan og har det defensive ansvaret på midtbanen. Fremtiden ser lys ut og han har allerede scoret to mål i Serie A, mot Sassuolo og Juventus. »

Den eneste klubben som har flere representanter enn Milan på listen er tyske Borussia Dortmund med tre spillere. Bayer Leverkusen fra samme land er representert med to spillere, det samme gjelder for franske Toulouse.

Bortsett fra Milans bidrag er det lite å juble for med tanke på italiensk fotball og Federico Chiesa fra Fiorentina er den eneste andre representanten fra Serie A. 19-åringen er inne på en 23-plass.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page