top of page

Milan og PSG enige angående Ibrahimovic [GdS]


Galliani og Raiola skal i følge rapportene ha kommet til enighet om en retur til Milano for supersvensken. Et bud på €5.5mil. skal være nok til at PSG lar Zlatan gå.

I kjølvannet av nattens rykter som kunne opplyse om at Stephan El Shaarawy skal være svært nære en overgang til Monaco, dukket den velkjente overgangssagaen som kobler Ibra til Milan opp på ny. La Gazzetta dello Sport som dedikerte de fire første sidene av lørdagens avis til Zlatan-Milan, rapporterer at Galliani og Raiola har kommet til enighet om spillerens kontrakt. Det skal dreie seg om en treårskontrakt med en utbetaling på €6mil. i året. For Zlatan betyr det et lønnskutt på hele 50%, men det gir mening da en kontrakt på tre år vil binde han til Milan til han er 36 år.

Det som virker som det eneste hinderet for en potensiell overgang er det faktum at PSG først må finne en verdig erstatter. De skal være svært så interessert i den ikke helt ukjente portugiseren Cristiano Ronaldo, en overgang som vil ta tid å gjennomføre. Det er bare å smøre seg med tålmodighet, Zlatan til Milan er ikke ventet å gjennomføres før helt på tampen av overgangsvinduet.

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page