top of page

Milan og Monaco nærmer seg enighet om lån


Det ligger an til et utlånsbytte av angrepsspillere mellom de to klubbene.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at Milan jakter en angriper av topp klasse som kan skyte klubben tilbake til Champions League. I 2015 ble Carlos Bacca hentet inn for € 30 millioner for å løse oppgaven, men to år senere forlot han klubben på lån uten å lyktes med det. For ett år siden kom Nikola Kalinic og Andre Silva for en samlet sum på € 63 millioner, men hverken den rutinerte kroaten (6 mål på 41 kamper) eller den lovende portugiseren (10 mål på 40 kamper) klarte å hanskes med oppgaven. I Serie A scoret de til sammen 8 mål, og ungfolen Patrick Cutrone slo dem begge i kampen om å bli klubbens toppscorer med 10 seriemål (18 totalt).

I tiden før Mercatoen åpner har Milan blitt linket til en rekke store navn, og blant de som har blitt nevnt hyppigst har vi Alvaro Morata, som har en vanskelig sesong bak seg i Chelsea, Andrea Belotti, som ikke har levd opp til det han leverte i 16/17, Mario Mandzukic, som er inn og ut av laget til Juventus, Simone Zaza som skjøt Valencia tilbake til Champions League samt Rademel Falcao som nettopp har levert en god sesong i fransk fotball.

Nå hevder Mediaset Premium at det er sistnevnte som er på vei inn, og det kan være en meget fornuftig avtale av Milan. Milan og Monaco skal nemlig ha blitt enige om ett dobbelt utlån, som sender Silva til Fyrstedømmet og Falcao til Milano. Dette arbeidet skal ha blitt intensivert gjennom den siste uken.

Dette vil bety at Milan ikke taper penger på Andre Silva denne sommeren, men at spilleren kommer til en noe enklere liga, spesielt for unge spillere. Der kan portugiseren utvikle seg videre, samtidig som Milan får inn en rutinert angriper som har hatt stor suksess både i Portugal, Spania og Frankrike. Selv om 32 år gamle Falcao floppet i Premier League, har han levert ett imponerende scoringssnitt i alle andre klubber han har spilt for og kan meget vel være den garantisten som sikrer klubben topp 4 neste sesong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page