top of page

Milan og Juventus diskuterer byttehandelItalienske medier hevder at Milan kan gi bort Mattia De Sciglio i bytte med Juan Cuadrado.

Vincenzo Montella skal ha ønsket Cuadrado til Milan foran forrige sesong, men da valgte hans tidligere elev å gå til Juventus. Med flere potensielle kantspillere inn hos «den gamle dame» skal Cuadrado ønske seg bort, samtidig som De Sciglio skal være lysten på en overgang til Juventus. Det har ifølge flere italienske medier ført til at man nå diskuterer en mulig byttehandel. Cuadrado har spilt 85 kamper for Juventus de to siste sesongene, og har vært en sentral del i Torino-lagets suksess, men nå kan det altså se ut til at han bytter ut de hvite stripene med røde.

Colombianeren var blant Montellas beste spillere når de begge var i Fiorentina og med et mislykket opphold i England skal Cuadrado være lysten på å fortsette karrieren i Italia. 29-åringen, som har spilt 67 landskamper for Colombia, kan benyttes både på høyrekanten og som høyre vingback dersom Milan spiller med en trebackslinje. Hvorvidt avtalen vil materialisere seg gjenstår det enda å se, og det forventes at Milan eventuelt må betale et mellomlegg dersom en byttehandel gjennomføres. Det har lenge vært klart at De Sciglio virker å være på vei ut dørene på Milanello, og Allegri skal ønske å gjenforenes med den italienske landslagsspilleren. Tidligere har det blitt anslått at Milan hadde satt en prislapp på omlag 15 millioner euro, men nå kan det altså se ut til at spilleren heller vil inngå i en byttehandel.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page