top of page

Milan nærmer seg Morata


Den spanske landslagsspissen kan bli nestemann inn portene på Milanello.

Det melder den Gazzetta dello Sport. Marco Fassone uttalte i går at Milan ønsket enten Aubameyang, Belotti eller Morata, og at en midtspiss uansett skulle signeres.

I følge den italienske avisen skal Alvaro Morata være førstevalget, og partene skal ikke være langt i fra hverandre. Gazzetta hevder at Milan har tilbudt Real Madrid € 70 millioner for 24-åringen, som på sin side vil bli klubbens desidert best betalte spiller med € 10 millioner per sesong.

Partene skal ha vært nære en avtale i juni, men Alvaro Morata ønsket ikke å «gå i mot» sin tidligere arbeidsgiver Juventus.

Nå ser det ut til at en kombinasjon av tre ting; mindre interesse fra andre klubber, Milans satsing og en ny agent kan gjøre overgangen til en realitet allikevel.

Alvaro Morata gikk gradene i den spanske storklubben og debuterte for A-laget i 2010. I 2014 kjøpte Juventus spissen for € 20 millioner, og etter to suksessfulle sesonger i Italia ble tilbakekjøpsklausulen på € 30 millioner trigget. I sin comeback-sesong for de kongelige fra Madrid har Morata stort sett vært førstereserve for Karim Benzema og ønsker seg bort for å få fast førstelagsfotball. Til tross for dette har han hatt sin beste sesong scoringsmessig noensinne. På 14 starter og 12 innhopp har spanjolen scoret 15 seriemål.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page