top of page

Milan med seier i første treningskamp for sesongen

Rossoneri gikk seirende ut av sesongens første treningskamp, mot Serie C-laget Novara i går ettermiddag.

For en ukes tid siden startet Milan opp pre-season og allerede i går ble første treningskamp avholdt. Det var et tydelig reservepreget Milan-lag som entret banen mot Novara.

Lagoppstilling (4-2-3-1): A. Donnarumma; Kalulu, Duarte, Hernandez, Laxalt; Kessie, Calabria; Halilovic, Paqueta, Tonin; Ibrahimovic.

Benk: Jungdal, Moleri, Stanga, Michelis, Mionić, Sala, Capone, Bellodi, Roback, Bennacer, Capanni.

Novara startet kampen godt og fikk to tidlige nettkjenninger ved unge Marco Bellich. Etter dette tok Milan over og med to skåringer fra Paqueta, samt en fra Laxalt og Calabria, endte kampen 4-2 i favør Milan. Tross en nokså knapp seier mot et Serie-C lag, skal det sies at det var et svært juniorpreget mannskap Pioli hadde med seg til kampen.

Av nykommere fikk Pierre Kalulu sin uoffisielle debut på høyrebacken. 20-åringen viste prov på mye fart og solid fysikk gjennom store deler av kampen. Spilleren som derimot har fått mest oppmerksomhet i etterkant, er den svenske unggutten Emil Roback. 17-åringen meldte overgang fra Hammarby tidligere i sommer, og viste seg virkelig frem i de minuttene han fikk. Angrepsspilleren noterte seg for assist på målet til Laxalt, etter å ha driblet seg inn i 16-meteren og lagt hardt inn langs bakken.

En god gjennomkjøring er nok det Pioli sitter igjen med etter gårsdagens affære. Med de fleste nøkkelspillerne på landslagsoppdrag, forventet man nok ikke mer av Milan igår.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page