top of page

Milan med klare ønsker for å forsterke midtbanen


Massimiliano Mirabelli skal være interesserte i to spillere for å forsterke midtbanen før kommende sesong.

Den første, og klart mest spennende, er Roma-spilleren Kevin Strootman. Skal vi tro Tuttosport har Milans sportsdirektør lenge hatt et godt øye til den hardtarbeidende midtbanespilleren, men det spørs om ikke utkjøpsklausulen på 45 millioner euro kan skremme bort Milan. 28-åringen var sett på som en av Europas mest spennende midtbanespillere da han tok turen til Den evige stad fra PSV i 2013, men tre alvorlige skader som holdt han ute i totalt 675 dager satt lenge Strootman tilbake. Nå som han virker å være kvitt skademarerittet er det tydelig at han fremdeles er en svært god spiller. Det ryktes at Liverpool, Manchester United og Inter også er interessert i nederlenderen.

Den andre spilleren Milan ryktes til er Ki-Sung Yeung. Ifølge Calciomercato er det kun en medisinsk sjekk som gjenstår før sørkoreaneren blir Milan-spiller. 29-åringens kontrakt med Swansea utgår etter sesongen, noe som betyr at han kan komme gratis. Det meldes at Mirabelli og spillerens representanter er enige om en treårskontrakt, og midtbanemannen skal ha avslått flere tilbud fra andre Premier League-klubber for å bli Sør-Koreas første Milan-spiller gjennom historien.

Felles for begge overgangene er at Milan sårt trenger en back up for Franck Kessié. «Franck the tank» har tidvis vært svært god for Milan, men i enkelte kamper ser man fra første stund at 21-åringen er helt utslitt, noe som gjør at Milans spill ikke flyter like bra. Milan har per nå ingen klar erstatter for Kessié, og de gangene man har prøvd Manuel Locatelli har det ikke vært en direkte suksess. Riccardo Montolivo vikarierte riktignok på en bra måte i hjemmeseieren mot Sampdoria, men ved en eventuell Kessié-skade er det høyst tvilsomt om løpskapasiteten til 33 år gamle Montolivo er god nok over flere kamper. Strootman vil helt klart gi ivorianeren størst konkurranse, men prislappen kan som nevnt bli for dyr. Fordelen med Ki er at får en spiller som treffer det svært luksuriøse asiatiske markedet.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page