top of page

Milan må selge før de kan forsterke


Massimilliano Mirabelli jobber på spreng for å skape et slagkraftig mannskap.

I fjor ble han hyllet for Milans innsats på overgangsmarkedet, men en ny sjetteplass og sanksjoner fra UEFA smakte neppe godt for sportssjefen. Nå venter en annerledes Mercato enn den vi ble vitne til i fjor.

«Det har ikke vært noen ferie for oss, vi har jobbet knallhardt siden sesongslutt», fortalte Mirabelli til Sky Sport.

«Det er ikke lenge igjen til sesongstart, og jeg håper denne kommer til å bli flott. Jeg vil be våre fans om å ikke henge seg så mye opp i de navnene som nevnes i media, men vi har klare ideer om overganger både inn og ut. Når alt kommer til alt er det Gennaro Gattuso som bestemmer hvem som skal dra, det er hans lag. Dersom det kommer inn et godt bud på en av våre spillere og manageren er villig til å selge, kommer det til å vurderes.»

Flere spillere, deriblant Gomez og Kalinic, er forventet å forlate Milanello i sommer. For sistnevnte er Simone Zaza nevnt som en potensiell erstatter.

«Det oppstod problemer mellom Gomez og Boca Juniors. Vi har gitt dem to dager til å løse flokene, ellers vil vi lytte til andre bud. Kalinic har tilbud fra hele Europa. Det er Atletico Madrid og Sevilla som er i førersetet. Zaza sitt navn dukker opp, men vi er nødt til å håndtere salg før vi vet om vi har råd til en sandwich eller om det blir kaviar og champagne.»

«I fjor ønsket vi å skape et ungt lag, mens nå trenger vi rutinerte forsterkninger. Med all respekt for det som skjedde i fjor, vi kommer til å handle færre spillere og vår Mercato kommer til å være balansert. På grunn av lavere inntekter fra Kina og bortfall av inntekter fra Europa League blir var aktivitet begrenset. Vi er nødt til å gå i null, men kan ikke gjøre noe som ikke Gattuso godkjenner.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page