top of page

Milan inngår samarbeid med Doyen Sport

Etter Bee Taechaubols inntog i klubben har AC Milan gått inn i et samarbeid med Doyen Sport, et investorfirma med tette tilknytninger til en rekke toppspillere.


Etter andelsoppkjøpet av Milan har sportsinvestorgruppen Doyen Sport inngått en avtale med Milan. Adriano Galliani skal ha vært i flere møter med CEO hos Doyen Sport, Nelio Lucas. Grunnet eierinteresser og agenttilknytninger til en rekke spillere skal selskapet ha stor påvirkning på overganger, og en rekke rykter har allerede oppstått som en følge av samarbeidet. Doyen Sport har i lengre tid vært kjent for å ha et samarbeid med blant annet Porto, og skal ha vært en avgjørende brikke for flere av suksessovergangene hos den portugisiske storklubben.

Nå ønsker Milan å utnytte Nelio Lucas & Co sitt nettverk, og det kommer stadig rapporter om nye møter hvor Galliani og Lucas reiser rundt for å diskutere potensielle overganger med spillernes respektive klubber. Navn som Kondogbia, Jackson Martinéz og Yacine Brahimi har blitt nevnt, og basert på de siste uttalelsene fra både Taechaubol og Berlusconi kan det se ut til at vi går en spennende overganssommer i møte.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page