top of page

Milan har forlenget kontrakten med PioliDet har i langt i tid virket som om Stefano Piolis dager som Milan-trener gikk mot slutten, men etter gårsdagens kamp kom sjokkbeskjeden om at han har forlenget kontrakten. Les mer om avgjørelsen her!

Ryktene om Ralf Ragnick til Milan har svirret i lang tid, og det har virket nærmest klart at tyskeren ville bli Milans nye trener. De siste rapportene tydet på at en forhåndsavtale var på plass, og at Pioli bare skulle fullføre sesongen før Ragnick overtok. I går kom sjokkbeskjeden om at Pioli forlenger kontrakten sin til 2022, og samtidig brytes da alle broer til en potensiell ankomst for Ragnick nå i sommer. Ivan Gazidis bekreftet at Ralf Ragnick ikke vil komme til Milan i sommer, og kunne samtidig informere om Piolis forlengelse. Basert på Gazidis uttalelser er klubben svært godt fornøyd med den jobben Pioli har gjort, og de anser han som riktig mann til å føre klubben videre.

Milan er ubeseiret i sine ni siste kamper og har vunnet syv av disse, deriblant kamper mot Roma, Lazio og Juventus. Det gjør at laget nå er oppe på femteplass før Napoli og Roma spiller i kveld. Siden Pioli overtok i oktober har Milan vært seriens femte beste lag, 11 poeng svakere enn hva Juventus har levert i tilsvarende periode. Ser man på det som har blitt levert i 2020 har Milan vært det tredje beste laget i Italia, fem poeng svakere enn Atalanta, men med like mange poeng som Juventus som er nummer to. Med andre ord har Milan vært gode under Piolis ledelse, spesielt etter coronapausen.

Pioli har uttalt at han er svært fornøyd med forlengelsen, og nyhetene kan også føre til flere andre forlengelser i klubben. Paolo Maldini blir sannsynligvis værende som teknisk direktør, og hans første prioritering skal være å forlenge kontraktene til Zlatan Ibrahimovic og Gianluigi Donnarumma.

En rekke rapporter har fulgt i etterkant av nyhetene om Piolis forlengelse, og det hevdes blant at Ragnick skal ha trukket seg fra avtalen grunnet et kutt i overgangsbudsjettet. Milan skal også ha ønsket seg Ragnick i en rolle som direktør etter at Pioli har levert så godt den siste tiden, hvilket ikke falt i god jord hos Ragnick. Andre rapporter skal ha kommet om at denne avtalen er kommet på plass for å gi Elliott bedre tid på å gjennomføre et salg av klubben, hvilket han da angivelig skal ønske å gjøre etter sesongen. Hvorvidt dette stemmer eller ikke er det svært vanskelig å ta stilling til per dags dato. Vi følger med i spenning!

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page