top of page

Milan gikk på tap mot Bayern i International Champions CupMilan tapte 1-0 mot Bayern i sin åpningskamp i International Champions Cup.

Milan kom godt i gang i sin åpningskamp i International Champions Cup og skapte flere brukbare muligheter tidlig i førsteomgang. Theo Hernandez åpnet friskt og kom til avslutning etter bare tre minutter, før Lucas Biglia testet skuddfoten fra distanse noen minutter senere. Defensivt var dog Milan i mer trøbbel og Calabria var fryktelig nær å lage straffe før det var spilt ti minutter. Etter halvspilt førsteomgang kom Daniel Maldini til en brukbar mulighet, men 17-åringens avslutningsforsøk landet på nettaket! Han startet forøvrig i sin første kamp for Milans A-lag, og viste seg tidvis fra en positiv side i sin offensive midtbanerolle.

Like før pause måtte Theo Hernandez forlate banen med en ankelskade. Han har vært til sjekk i etterkant av kampen og det er ikke snakk om noe brudd, men nysigneringen kan ha strukket noen leddbånd i ankelen og risikerer å miste deler av oppkjøringen. I de siste sekundene av overtiden før pause ble Milan straffet av en gjennombruddsball på akkurat den siden Theo Hernandez måtte forlate bare minutter tidligere, når Leon Goretzka ble spilt alene igjennom og satte ballen sikkert i mål.

Etter pause kom Milan til noen gode muligheter, og etter en times spill burde Cutrone satt inn 1-1 når han kom alene med keeper. Avslutningen gikk dog rett på Ulreich. Utover dette ble det en relativt sjansefattig andreomgang og det hele ebbet ut i en komfortabel 1-0-seier for Bayern.

Milan virket tidvis å slite med Bayerns kantspill og Giampaolos smale 4-3-1-2-system fikk virkelig testet seg i første kamp. Sett bort fra Bayerns gode kantspill var dog Milan helt med i kampen og kom greit fra det i sin første ordentlige test denne sommeren. Milan spilte også uten mange av sine viktigste spillere og slik sett er det ingen overraskelse at et solid Bayern-lag tar seieren her.

Milan stilte med følgende mannskap: G. Donnarumma; Calabria, Gabbia, Strinic, Hernandez; Calhanoglu, Biglia, Borini; Maldini; Piatek, Castillejo

Innbyttere: Conti, Cutrone, Bresciannini, Mionic.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page