top of page

Milan får kamp om Bakayoko

Milan har den siste tiden blitt nært knyttet til en overgang for Tiemoue Bakayoko, men nå får klubben konkurranse om spillerens signatur.

Den siste tiden har det blitt rapportert at Milan har blitt enig med Bakayoko om lønnsbetingelsene og at rammene for en kontrakt er klare, men klubben har ikke klart å komme til enighet med Chelsea om en pris. Milan skal ha forsøkt å presse ned prisen, som angivelig skal være på mellom 20 og 25 millioner euro. Bakayoko kostet Chelsea omlag 40 millioner euro den gang han ble signert, men har aldri blitt noen suksess i London. Han har derfor blitt utlånt til både Milan og Monaco.

Milan var svært fornøyde med prestasjonene til Bakayoko sist han var i klubben og spilleren ønsket å bli værende, men den gang var prislappen for høy. Nå virker man å være nærmere en enighet, men ifølge den anerkjente overgangseksperten Gianluca di Marzio har nå minst én Premier League fattet interesse og meldt seg på i kampen om spillerens signatur. I tillegg skal Lyon være svært interesserte og dermed kan det bli vanskeligere å få Bakayoko til Milan enn hva det tidligere har sett ut til.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page