top of page

«Milan er en drøm»


Mati Fernandez beskriver Milan som «en drøm», og ser frem til Derby della Madonnina mot byrival Inter.

Chileneren, som endelig fikk debuten sin i Milans 2-1 seier over Palermo, forteller Milan TV at han er veldig glad for endelig å få prøvd seg. 30-åringen som er på lån fra Fiorentina har slitt med skader helt siden overgangen, men er nå fornøyd med å være tilbake på banen igjen. – Det er virkelig en drøm å være her. Jeg startet med seier, noe som bare gjør meg gladere. Jeg har vente på å trene og spille med laget i to måneder nå, sier han.

– Under mine første dager på Milanello, spøkte Montella om det at jeg ble skadet like etter overgangen, før jeg i det hele tatt hadde satt mine ben her, forteller han. – Alle sammen trener hardt for å havne i startellevern, og vi jobber alle hardt for å bidra i laget, men til syvende og sist så er det treneren som tar ut troppen, fortsetter han.

– Montella har alltid jobbet veldig godt, han har sin egen måte å jobbe på, men i fotball utvikler og forandre ting seg, og det samme gjør han, sier Fernandez. – Jeg føler laget forbedrer seg dag for dag. Vi må fortsette i denne retningen, forbedre oss og spille underholdende fotball.

Etter landslagspausen får Fernandez oppleve Derby della Madonnina for første gang, noe han ser frem til.

– Jeg har spilt derby i Chile. Et derby er alltid fascinerende, i alle land, sier han. – Jeg vet hva det betyr for folk så vi må virkelig gi alt vi har. Trene godt og være forberedt til å gjøre vårt beste. En seier vil være veldig viktig, avslutter han.

1 visninger0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page