top of page

Milan Club Norvegia søker nye bidragsytere


En ny sesong nærmer seg med stormskritt og vi ser etter nye skribenter som ønsker å bidra til best mulig dekning av alt som omhandler Milan den kommende sesongen. Vi er avhengig av å få inn skribenter som bidrar regelmessig for å kunne fortsette videre drift, og vi er også på utkikk etter noen som kan bidra til den mer administrative siden av driften.

Vi søker engasjerte supportere som ønsker å være bidragsytere for den offisielle norske supporterklubben. Vi har som mål å formidle mest mulig om klubben i våre hjerter og dette krever at vi har flere som kan bidra med jevnlige oppdateringer. Er du interessert i å skrive for, eller på andre måter bidra i Milan Club Norvegia ber vi om at du sender en søknad til supporterklubbens redaktør på mail: per_a_solberg@hotmail.com.

Vi ønsker at søknaden skal inneholde litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å skrive for oss, og litt om tidligere skriveerfaring. Vi er avhengig av at du skriver forholdsvis godt og ikke minst at du faktisk er interessert i å bidra til å skrive saker. Vi kan dessverre ikke tilby noe økonomisk godtgjørelse, men det gir god erfaring og er også relevant erfaring for eksempelvis unge journalistspirer. Vi har ikke fastsatt noen grense på antall skribenter, og de aktuelle kandidatene vil bli kontaktet. Vi oppfordrer våre lesere til å spre dette til potensielle skribenter, og håper å finne noen som kan styrke vårt team. Søknadsfristen settes til 16. august, men nye skribenter kan bli tilsatt til vervet før fristen utløper.

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page