top of page

Milan Club Norvegia søker ny medlemsansvarligEn ny sesong nærmer seg med stormskritt og vi ser etter en person som ønsker å bidra til at vi kan opprettholde vårt medlemstilbud.

Vi søker engasjerte supportere som ønsker å bidra til videre drift av den offisielle norske supporterklubben. Vi har som mål å ha et best mulig tilbud til våre medlemmer, og i den anledning har vi nå hentet inn en medlemsansvarlig. Dette er en forholdsvis stor jobb, som innebefatter medlemsregistrering, håndtering av økonomi, utesending av medlemspakker og oppfølging ved medlemsspørsmål. Av den grunn ser vi etter flere som ønsker å bidra på dette punktet, og kan bidra til en god ordning for supporterklubbens del i samarbeid med vår nye medlemsansvarlige, Anders Høiseth. Er du interessert i å bidra til et best mulig medlemstilbud i Milan Club Norvegia ber vi om at du sender en søknad til supporterklubbens redaktør på mail: per_a_solberg@hotmail.com.

Vi ønsker at søknaden skal inneholde litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å bidra, samt litt om eventuelle erfaringer som kan være relevante for stillingen. Vi oppfordrer våre lesere til å spre dette til potensielle kandidater, og håper å finne noen som kan styrke vårt team. Søknadsfristen settes til 10. september, men en ny medlemsansvarlig kan bli tilsatt til vervet før fristen utløper.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page