top of page

Milan Club Norvegia søker etter nye skribenter


En ny sesong nærmer seg med stormskritt og vi ser etter nye skribenter som ønsker å bidra til best mulig dekning av alt som omhandler Milan den kommende sesongen.

Vi søker engasjerte supportere som ønsker å skrive nyhetssaker for den offisielle norske supporterklubben. Vi har som mål å formidle mest mulig om klubben i våre hjerter og dette krever at vi har flere som kan bidra med jevnlige oppdateringer. Er du interessert i å skrive for Milan Club Norvegia ber vi om at du sender en søknad til supporterklubbens redaktør på mail: per_a_solberg@hotmail.com.

Vi ønsker at søknaden skal inneholde litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å skrive for oss, samt en valgfri artikkel som omhandler Milan. Vi ønsker i utgangspunktet en eller to nye skribenter, og de aktuelle kandidatene vil bli kontaktet. Vi oppfordrer våre lesere til å spre dette til potensielle skribenter, og håper å finne noen som kan styrke vårt skribentteam. Søknadsfristen settes til 18. august, men nye skribenter kan bli tilsatt til vervet før fristen utløper.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page