top of page

Milan avsluttet året med seier


Det ble spennende nok borte mot Frosinone, men Milan klarte å reise hjem til Milano med en fortjent seier og avsluttet dermed året på best mulig måte.

Kampen startet i et relativt høyt tempo med to lag som begge ønsket å angripe hurtig i lengderetning. Etter drøyt 5 minutter fikk vertene kampens første mulighet, men Donnarumma hadde kontroll og vippet avslutningen over mål. Kort tid senere hadde Niang og Bacca hver sin enorme mulighet, men en fantastisk dobbeltredning fra Leali stoppet Milan fra å ta ledelsen. Kampen fortsatte i høyt tempo og Donnarumma var involvert i et par små-skumle situasjoner, men gjestene slapp med skrekken. Etter 19 minutter slår Frosinone i bakrom og et vaklende Milan-forsvar er ikke i nærheten av Ciofani som enkelt setter inn 1-0 alene med keeper. Etter scoringen fortsetter Milan å styre mye av spillet men er ikke i stand til å skape de helt store sjansene, og lagene går til pause med stillingen 1-0.

Andre omgang starter med to store sjanser, en til hvert lag. Først er det Tonev som klinker til, men ballen går like utenfor. Like etter kombinerer Bertolacci fint med Honda, men alene med keeper setter japaneren ballen utenfor. Utligningen kommer etter et fint løp langs venstrekanten før ballen blir dyttet inn til Honda sentralt som overlater avslutningen til Abate som kommer inn i feltet fra sin back-posisjon og feier kula i mål til 1-1.

Etter 55 minutter er det litt klabb og babb i vertenes felt før Bonavantura får tuppet ballen forbi Leali. Foran det åpne målet får Bacca en enkel jobb med å sende Milan i føringen. Gjestene fortsetter å styre det meste på banen, dessverre fortsatte ineffektiviteten som har preget Milan de siste kampene. Frosinone kommer på små visitter innimellom, men skaper ikke det helt store. Et kvarter før slutt får Milan endelig uttelling på en av mange cornere, og det er midtstopper Alex som får gå opp umarkert å heade inn 3-1 og kampen ser avgjort ut. Frosinone ville ikke gi helt opp og skaper ny spenning i kampen etter 83 minutter. De får frispark på venstresiden og Pavlovic svinger det inn i feltet. Der står Dionisi helt umarkert og gjør 2-3. Nok en gang elendig forsvarsspill av Milan.

To minutter på overtid fjerner Bonaventura all tvil når han blir spilt fri av Andrea Poli og feier ballen opp i nærmeste hjørne fra kort hold og Milan vinner fortjent 4-2.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page