top of page

Mihajlovic: «Vi er Milan og vi må alltid forsøke å kontrollere kampene.»


Sinisa Mihajlovic er fornøyd med lagets innsats i hans første kamp som Milan-trener, påpeker at Mexes må endre holdninger og er positiv til Zlatan.

Endelig er de røde og sorte tilbake på gressmatta, denne sesongen er mannen på sidelinjen Sinisa Mihajlovic som angivelig har satt preg på troppen med langt tøffere og mer seriøse treningsøkter enn tidligere.

Sesongens første treningskamp endte i 5-1 seier over lokallaget Alcione, det kunne virke som at stikkordene for kvelden var ballbesittelse, kombinasjoner med få touch og kollektiv. Etter kampslutt tok den nye treneren en prat med Mediaset Premium.

«Vi har hatt syv-åtte dager med veldig tøff trening og jeg er fornøyd med gløden og holdningen vi viser, uavhengig av resultatet. Vi må ta med oss det vi viser i dag inn i treningene og fortsette å øve. Jeg er fornøyd, men vi må forbedre oss mye og har masse tid å gjøre det på.»

«Vi er Milan og vi må alltid forsøke å kontrollere kampene. I noen faser av spillet må vi prøve å gjøre det enkelt, mens i andre kan vi benyttet oss av talentet vi innehar. Gutta lytter på meg, noe som er veldig viktig.»

Mihajlovic ble spurt om beslutning om å gi Mexes en ny kontrakt;

«Det er ikke sant at jeg ikke ville ha Mexes på laget, noe jeg også forklarte til han. Han er en spiller av karakter og har gjort det bra. Han må endre på holdningene sine, noe han selv er klar over. Han kan komme til nytte, men vi er klar over at vi må kjøpe spillere for å styrke forsvaret.»

På spørsmål om Ibrahimovic hadde han følgende å si;

«Han er en viktig spiller som alltid har gjort det bra. Vi får se hva som skjer, jeg vet ikke om han kommer til å forlate Paris eller ikke. Det er ikke opp til meg. Jeg er her for å trene laget, ikke for å styre overgangsmarkedet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page