top of page

Mihajlovic: «På riktig spor»


Her kan du lese hva Mihajlovic, Galliani og et par spillere sa etter gårsdagens seier mot Sampdoria.

Adriano Galliani:

«Vi spilte veldig godt, men la oss ikke ta oss vann over hodet å snakke om et nytt vendepunkt. Jeg har alltid likt 4-4-2, men det handler mer om innstillingen til kampen enn andre faktorer. Det er selvfølgelig noen formasjoner som passer spesielt godt til enkelte lag, men innstillingen er aller viktigst. Jeg hadde troen på at vi kunne vinne i kveld, og det var mye positivt i kveldens kamp. Denne formasjonen fikk det beste ut av kantspillerne våre, og jeg vil rose M´baye Niang spesielt. Han var fantastisk, og han er bare 20 år gammel. Et annet positivt poeng med kampen var at vi avsluttet med 8 italienere på banen. Det er strålende. Jeg hentet en ung Niang til klubben i fjor, og jeg avslo Genoas ønske om å kjøpe han etter utlånet. Nå er han en viktig del av laget vårt. «

«Bonaventura imponerte meg stort mens han spilte i Atalanta. Han forbedrer seg og blir mer moden, men kvalitetene som spiller har han alltid hatt. Det finnes mange over- og undervurderte spillere. Han tilhører den andre kategorien. Han har alltid vært en viktig spiller.»

«4-4-2 formasjonen bringer tilbake minner om det gamle Milan-laget og det ser ut til å fungere. Med denne formasjonen får du dekket alle områdene på banen. Det blir nesten 4-2-4 når du har spillere som Bonaventura og Cerci. Nå har vi to kamper i løpet av en uke, cup-kampen mot Crotone og Carpi i Serie A.»

«Vi håper både Balotelli og Bertolacci er tilbake før jul. Mario kan kanskje begynne å trene med ball til mandag. Vi tror han kan være klar til kampen mot Frosinone den 20. desember. Operasjonen han var gjennom ble gjennomført av en av de beste kirurgene i verden.»

«Vi kan glede oss over denne seieren, og så får vi se hvor vi er neste uke. Uansett var det vår beste hjemmekamp for sesongen. Vi håper vi kan holde trykket oppe. Spillerne var klare for oppgaven og vil avslutte året på best mulig måte.»

Sinisa Mihajlovic:

«Det var en fantastisk kveld for oss. Vi har tillit til våre metoder og vi kommer til å ha mange slike kvelder på San Siro. Vi har jobbet med å finne en bedre balanse i laget de siste ukene. Etter kampen mot Napoli måtte vi fokusere på å stramme opp defensivt, og nå fokuserer vi på å bli bedre i angrep. Det hjelper at vi har fått flere spillere tilbake fra skade. Alle jobbet hardt i kveld. Med to brede kanter og to angripere var vi kompakte, men det var hardt jobb fra alle, spesielt vingene og spissene, som utgjorde forskjellen. Cerci gjorde en fantastisk jobb hjemover.»

» Vi har alltid jobbet hardt og spillerne har vært gode på trening. Jeg har aldri hatt noen problemer med mine spillere. Ingen har blitt sendt bort fra trening og alle har vært profesjonelle. Jeg føler med dem når ting ikke har gått vår vei. Forpliktelsene ovenfor laget har vært av den høyeste standarden gjennom hver eneste uke. Etter 2-3 vanskelige år for klubben har det vært noen problemer for oss også, men vi kommer dit vi vil. Vi må fortsette med det vi gjør. Vi er fullt klar over at dette bare var en kamp og vi har en lang vei foran oss. Vårt mål er å starte den andre delen av sesongen med et snitt på 2 poeng per kamp.»

M´baye Niang:

«Jeg er fornøyd med å komme på scoringslisten og gjorde en god kamp i kveld. Vi må bare fortsette å gjøre det samme. Vi har alle kvaliteter til å få en god sesong. Jeg har fått mye støtte fra klubben. Selv før jeg scoret i kveld har de satt pris på meg og sett meg som en viktig del av laget. Jeg er veldig glad for støtten jeg har fått. Vi gikk på banen med et enormt ønske om å vinne og vi er fornøyde med å ha klart nettopp det. Vi er Milan og har alltid et press på oss for å vinne kamper.»

Giacomo Bonaventura:

«Jeg vil takke alle for hyllesten, det gjør meg veldig glad. Alle led etter tapet mot Juventus, så det var deilig å komme tilbake på riktig spor i kveld. Nå må vi fokusere på neste kamp som er veldig viktig. Vi spilte med den rette mentaliteten og var kliniske foran mål. Alle gjorde sin del av jobben og vi fortjente seieren. Vi snakket mye sammen om hvordan vi skulle oppføre oss i denne formasjonen. Både jeg og Cerci var klar over arbeidsoppgavene våre. Alle hadde troen på seg selv i kveld og alle viste den rette mentaliteten. Jeg har spilt mange kamper på vingen, og det var der jeg slo gjennom som spiller, men det er lagmentaliteten som avgjør kampene. Hvis vi er like kompakte og solide som i kveld kommer det til å gi oss suksess. Jeg ønsker å være med i EM 2016 med Italia. Det er en stor turnering. Jeg har vært på et høyt nivå de siste sesongene, og det går greit i år også. Conte er en topptrener som vet hva som må gjøres. I kveld spilte vi godt og vi må bare fortsette å jobbe frem mot neste kamp. Vi føler oss strålende, men vi vet at vi har mye jobb foran oss om vi vil klatre på tabellen.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page