top of page

Mihajlovic: «Milan ville vært svakere uten meg»


Den nåværende Torino treneren går hardt ut mot sin tidligere sjef i et intervju gjort med Il Corriere dello Sport.

– Berlusconi var en fantastisk president i 29 av 30 år, og jeg var i klubben i det trettiende, sier han. – De første syv-åtte kampene spilte vi et 4-3-1-2 system, slik Berlusconi ville. Dette var ikke den riktige formasjonen for oss, så etter Napoli kampen endret jeg formasjon, og resultatene bedret seg.

Presidenten skal heller ikke ha vært enig i valget av Donnarumma som førstemålvakt.

– Uken før Donnarumma’s debut kom Berlusconi til Milanello to ganger for å prøve å overtale meg til heller å bruke Diego Lopez, sier serberen. Jeg sa at hvis han ville bruke Diego Lopez så burde han ha sparket meg, ellers kommer jeg til å bruke Donnarumma. Han valgte å beholde ham i mål og tok den riktige avgjørelsen.

Heller ikke Romagnoli eller Niang hadde vært i Milan hvis det ikke hadde vært for Mihajlovic, ifølge ham selv.

– Romagnoli hadde ikke vært i Milan hvis det ikke hadde vært for meg, sier han. – Ingen ville bruke € 25 millioner. Berlusconi insisterte på at han var for dyr, noe han også var, men det var en god signering. Jeg fortale Berlusconi at selv om han solgte ham igjen, for mindre enn € 25 millioner, så ville han ha utgjort en forskjell.

– Niang var på vei til Leicester i januar, men jeg ville at han skulle bli slik at jeg kunne gi ham en sjanse i startelleveren og la ham  få regelmessig spilletid. AC Milan hadde vært svakere og dårligere uten meg, avslutter han.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page