top of page

Mihajlovic: ”Milan må riste av seg frykten”


Sinisa Mihajlovic håper at to strake seire skal bidra til å ”riste av seg frykten” de har båret på gjennom de siste sesongene. Les hva han mener om det her.

Milan hadde sin første kamp uten baklengs for sesongen i midtuken, da de vant 1-0 hjemme over Chievo og tok sin andre strake seier.

”Nok en gang slapp vi nesten ikke til sjanser i mot, og den andre omgangen var vesentlig bedre enn den første”, fortalte treneren til Sky Sport Italia.

”Vi holdt buret rent, og etter ni runder med baklengs hver kamp var det veldig viktig for oss. Vi hadde mange skudd på mål og det er en skam at vi ikke scoret mer enn et mål”.

”Vi har plukket noen poeng og klatret på tabellen, og det bør hjelpe for å riste av den frykten laget har hatt gjennom flere svake sesonger.”

Treneren fikk spørsmål om hvordan klubben har taklet presset rundt hans posisjon i klubben.

”Jeg er ikke bekymret for meg selv, jeg er bredskuldret og vant til slike situasjoner. Det er mulig at spillerne lider mer, men nå har vi syv poeng på de tre siste kampene, og vi håper å snart ha tilbake noen angrepsspillere fra skader. Da kan vi begynne å ha det litt mer moro utpå der.”

Mihajlovic ble også spurt om Berlusconis spøk om at han hadde spilt for klubben om han hadde hatt tid til det.

”I det tilfellet er det veldig heldig for oss at han er en travel mann!”

Kilde: http://www.football-italia.net/74979/mihajlovic-milan

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page