top of page

Mihajlovic fornøyd med ungguttene


Milans manager Sinisa Mihajlovic var fornøyd med ungguttene som fikk sjansen mot Bari og inter, og det var spesielt en spiller som ble trukket frem etter kampene.

Laget gikk seirende ut av begge kampene og kunne derfor ta med seg trofeet hjem til Milano.

«Vi foretrekker alltid å vinne fremfor å tape», fortalte Mihajlovic til Milan Channel etter kampene. «Selv i kamper som dette er forskjellen enorm på tap og seier. Vi ønsker å vinne hver gang gutta tar på seg den rødsorte drakten.»

Manageren trakk frem en spiller som imponerte tirsdag kveld.

«Vi spilte godt, vi var rolige med ballen og slo gode pasninger. Jeg var spesielt fornøyd med kvaliteten Locatelli viste på banen. Det var derfor jeg ville se han i denne kampen, for at han skulle vise seg frem.»

«Det var hans første kamp og han startet litt forsiktig. Han må slå flere offensive pasninger i lengderetning i fremtiden, men jeg likte det han viste meg.»

Mihajlovic fikk også spørsmål om eventuelle formasjonsendringer til helgens kamp mot Sampdoria.

«Vi må se på hvilken formasjon vi skal bruke til helgen når vi vet hvilke spillere vi kan velge mellom. Vi vil teste ut forskjellige taktikker på forhånd. Men mye tyder på at det blir 4-3-3 med det spillermateriellet det ser ut som at vi har tilgjengelig. På lengre sikt ønsker vi å spille 4-4-2.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page