Mattia De Sciglios skademareritt fortsetter.sciglio

Mattia De Sciglio skulle snart vært tilbake i spill etter en skade han pådro seg i Coppa Italias kvartfinaleoppgjør mot Lazio 27. Januar. Nå ser det ut til at sesongen er over for 22-åringen.

Sesongen 2014/15 er en landslagsbacken Mattia De Sciglio fortest mulig vil glemme. En sesong dominert av skader og lite imponerende spill ser nå ut til å være over, tre måneder før sesongslutt. Det var i kvartfinalen av Coppa Italia at han måtte ut med skade i høyrefoten etter kun én omgang med spill. Det ble annonsert at han måtte gå tre uker med krykker, i tillegg til en opptreningsperiode på ca. to uker. Filippo Inzaghi uttalte i går at De Sciglio etter alt å dømme må følge resten av sesongen fra sidelinjen, etter at han fikk et tilbakefall av betennelsen i foten.

I går var De Sciglio tilbake på Milans ungdomsanlegg Vismara, denne gangen kun på besøk. Han har selv gått gjennom ungdomsakademiet og spilt seg til en fast plass på A-laget. Backen pratet med pressen om skadeproblemene og situasjonen Milan befinner seg i.

«Det er veldig emosjonelt å være tilbake på Vismara» innrømte han til Milan Channel. «Jeg var en del av ungdomsakademiet i åtte år, og jeg kommer aldri til å glemme det. Det var herlig å møte mine gamle trenere igjen.»

«Skaden min? Uheldigvis blir avbrekket ganske langt, det skyldes et tilbakefall av betennelsen jeg fikk under foten. Det krever tålmodighet. Denne gangen vil jeg ikke tilbake på gresset før jeg er 100%, på den måten kan jeg unngå tilbakefall.

«Jeg kan fortelle at stemningen i laget er avslappet til tross for at resultatene ikke akkurat har gått vår vei. Vi er skuffet over hvordan sesongen har utartet seg. Alle hadde forventet noe helt annet. Uansett, så er vi sultne på å snu skuta og vi har troen på at vi kan og vil klatre på tabellen».

Vi ønsker De Sciglio god bedring og håper at han kommer sterkere tilbake neste sesong.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle