top of page

Mattia De Sciglio: – Milan fortjente å vinneDen italienske venstrebacken snakker ut om kampen mot Inter og kampen mot Palermo kommende lørdag. 

Mattia De Sciglio er sikker på at det var AC Milan som burde vunnet Derby della Madonnina søndag kveld, og mente at resultatet ikke var rettferdig ut i fra kampbildet.

«Å tape derbyet på den måten er veldig skuffende med tanke på resultatet,» sa De Sciglio til Milans offisielle TV-kanal.

«I forhold til spillet synes jeg vi fortjente å vinne. Dessverre er derby kamper sånn, at det bare skal en situasjon til for å avgjøre kampene.»

«Vi spilte mye bedre nå enn det vi gjorde i de to første kampene. Vi fant formen vi hadde i pre-season. Jeg tror vi er på rett vei.»

«Med tanke på sluttresultatet klarte jeg ikke nyte hvordan vi fremsto til det fulle. For min egen del, noen journalister gjør spillervurderinger og kommentarer før de selv har sett kampen.»

» Det er ikke noe jeg har fokus på. Folk som forstår fotball vet hvordan de skal se kampene og vurdere uten å bli påvirket.»

På søndag hadde vi også comebacket av Ricardo Montolivo og Mario Balotelli, og De Sciglio utnyttet sjansen til å si noen positive ord om sine lagkompiser.

«Montolivo? Det var helt klart viktig å ha han tilbake. Han er veldig god teknisk, og innflytelsen hans på spillet er viktig. Jeg sier ikke at vi trenger han mer enn Nigel De Jong.»

«Mario gjør det bra og jobber hardt på trening. Vi håper han kan fortsette på dette sporet, fordi den Mario vi så på søndag vil virkelig hjelpe oss for resten av sesongen.»

På søndag ønsker Rossoneris Palermo velkommen til San Siro, og De Sciglio advarer at de har nødt til å være på vakt.

«Det er et lag vi alltid har slitt mot,» konstaterte De Sciglio.

«De er et organisert lag og har gjort det bra i de tre første kampene. Som hvilket som helst lag vi møter vil ikke dette bli lett.»

«Vi må være enda mer fokuserte og forpliktet enn det vi var i derbyet,» avsluttet De Sciglio.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page