top of page

Mastalli og Mastour om Reggiana-kampenAlessandro Mastalli og Hachim Mastour snakket med pressen etter gårdsdagens seier i treningskampen mot Reggiana.

AC Milan gjestet Lega Pro-laget A.C Reggiana 1919, Hachim Mastours første klubb i en vennskapskamp i går. I forbindelse med Mastours overgang til Milan ble det avtalt at lagene skulle møtes i en treningskamp. Tenåringssensasjonen kunne dog ikke delta grunnet en skade i menisken i hans høyre kne.

«Det gjør meg glad å være hjemme igjen, jeg lærte utrolig mye her. Jeg syns det er flott med denne vennskapskampen og utrolig trist at jeg ikke kunne spille. I Reggiana ville de virkelig mitt beste, noe jeg er veldig takknemlig for»

«Rehabliteringen? Det går bra. Det er fortsatt halvannen måned til jeg kan spille fotball, så jeg håper det vil fortsette å bli bedre. Siden jeg kom til Milan har jeg vokst mye, både mentalt og fysisk,»  forklarte Mastour.

En unggutt som faktisk fikk spilletid var Alessandro Mastalli, som har høstet komplimenter både fra fansen og fra La Gazzetta dello Sport etter gårsdagens opptreden. «Vi spilte en god første omgang, akkurat slik Inzaghi ville at vi skulle spille,» uttalte 19-åringen. «Jeg ser alltid på opptredenen min, og hvis jeg skulle få en scoring blir jeg bare lykkelig. Spilletid for førstelaget? Det er kun meg det kommer ann på.»»Suso? Han er en fantastisk spiller, etter teknikken å regne så er han en av de beste. Venstrefoten er virkelig imponerende. Utviklingen min her i Milan? Det går ikke en dag uten at jeg tenker på debuten min. Skulle jeg bli kalt opp til førstelaget ville det vært fantastisk, hvis ikke skal jeg fortsette på samme måte og jobbe enda hardere.»

«Milans neste kamp? Borte mot Palermo blir en vanskelig kamp, de er et utmerket lag som har en veldig bra sesong.»

På hvilket tidspunkt er det riktig og la ungguttene slippe til på førstelaget?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page