top of page

Maldini føler seg ikke ønsket


Legenden vil ikke returnere til klubben så lenge han blir sett på som et problem. 

Paolo Maldini noterte seg for over 900 kamper for Milan gjennom tre tiår, men ble ikke tilbudt en rolle i klubben da han la skoene på hyllen.

De kommende eierne fra Kina, Rossoneri Sport Luxemburg (tidligere Sino-Europe Sports), skal ha tilbudt italieneren en plass ved styrebordet som han har takket nei til.

«Det er veldig vanskelig siden det har gått fem år uten et skikkelig trofe og tre år uten Champions League- eller Europe League-fotball,» fortalte Maldini til Grant Wahl´s Planet Futbol Podcast.

Fininvest er involvert i en krevende situasjon med salget av Milan.

«Mr. Berlusconi forsøker visst å selge klubben, men jeg vet ikke helt. Det er mye rot med denne handelen og vi vet fortsatt ikke hvem som kommer til å kjøpe Milan og eventuelt hvor mye de vil investere.»

«De kommer til å trenge mange penger for å få laget tilbake på det nivået vi holdt for 10 år siden.»

Hans kjærlighet til klubben er det aldri noen som har betvilt.

«Milan er en del av mitt hjerte, faren min var kaptein og jeg har selv vokst opp i klubben. Begge mine små gutter spiller for Milan og jeg elsker selvfølgelig klubben.»

Maldini er klar på at han kan tenke seg en fremtid på Milanello, men ikke uten videre.

«Hvis jeg en gang i fremtiden får muligheten til å gi tilbake noen av de stolte minnene jeg har opplevd her ville jeg blitt glad, men det er ikke enkelt.»

«De ser på meg som et problem noen ganger fordi jeg ikke trenger å jobbe etter deres regime.»

«Jeg hadde elsket å komme tilbake til Milan i en rolle, men en slik rolle uten direkte innflytelse er vanskelig å akseptere. Det er årsaken til å at det er komplisert, men vi får se i fremtiden.»

Legenden avfeide dog alle muligheter for en manager-rolle i fremtiden.

«Jeg liker overhodet ikke å være manager. Min far var  det og reiste rundt over hele verden, både i Paraguay og rundt om i Italia.»

«Det betyr at du må ta med deg familien på flyttefot hele tiden. Jeg hadde en lang karriere og nå vil jeg bare nyte livet mitt.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page