top of page

Møt Gerard Deulofeu


Milans nysignering har hatt en hektisk start på uken. 

I går ble det klart at Gerard Deulofeu kommer på lån fra Everton og spanjolen hadde virkelig en travel mandag. En medisinsk undersøkelse ble etterfulgt av kontraktsinngåelse før det bar rett til trening på Milanello. Deretter gjorde han sitt første intervju med Milan Channel.

«Jeg har kommet til Milan fordi jeg tror jeg kan få spille, ellers hadde det ikke vært noe poeng i å dra hit. Jeg er glad for at de ønsket å hente meg. Milan er Italias mest glamorøse klubb. Jeg er veldig lykkelig fordi jeg har ønsket å komme hit i lang tid.»

«Jeg håper jeg kan utnytte denne flotte muligheten jeg har fått. Det er viktig å tro på sine drømmer hver eneste dag, jobbe hardt og kanskje viktigst av alt; høre på rådene man får av treneren og foreldrene.»

Deulofeu er mindre opptatt av hvilken side han skal bekle, men har fått med seg noen av utfordringene i Italia.

«Det spiller ingen rolle om jeg blir brukt på høyre eller venstre side, det eneste jeg ønsker er å spille fotball.»

«Fotballen her er veldig taktisk. Jeg har pratet med både Banega (Inter), Tello (Fiorentina) og Patric (Lazio) om det, og de har fortalt meg hvor gode forsvarerne er her i Italia.»

«Jeg har fått med meg noen Milan-kamper fordi jeg visste at jeg kunne ende opp her.»

Til tross for en hektisk periode for spanjolen meldte han seg klar til tjeneste umiddelbart.

«Dette er en strålende klubb. Jeg håper virkelig at jeg kan spille mot Juventus på onsdag, og jeg er godt fornøyd med min første trening sammen med mine nye lagkamerater.»

Han hadde så langt bare positive ting å si om hans nye manager Vincenzo Montella.

«Jeg kjenner hans fortid som spiller og at han er en manager som ønsker å spille fin fotball. I tillegg ønsker han å bruke mange unge spillere.»

22-åringen snakket også om klubbens stolte historie og kom med et stikk til de italienske rivalene.

«Alle vet at Milan er et historisk lag. De har vunnet Champions League syv ganger samtidig som at flere store spillere har vært her, deriblant flere vinnere ab Ballon d´Or. Det er det største laget i Italia og alle i hele verden har hørt om Milan. Jeg er glad for å være her og håper at jeg kan hjelpe laget.»

1 visninger0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page