top of page

Ménez ute til over nyttårMilan må sannsynligvis klare seg uten Jérémy Ménez til over nyttår, etter at franskmannen ikke har vist klare tegn til bedring fra sin ryggskade.

Ménez, som scoret 16 mål forrige sesong, har foreløpig ikke spilt for Milan i 2015/16-sesongen, og de siste rapportene fra Milano tyder på at det fortsatt kan være lenge til angrepsspilleren er tilbake på banen. Det er en ryggskade som holder ham ute av spill og det rapporteres nå at det sannsynligvis står 2016 på kalenderen før vi kan vente å se 28-åringen tilbake på banen. Etter to nerveoperasjoner i sommer var det ventet at Ménez skulle kunne returnere til spill i løpet av oktober, men smertene skal være for store til at dette fremdeles er en aktuell problemstilling.

Milans medisinske apparat har nå besluttet å kontakte ekstern kompetanse for å få Ménez tilbake på beina, og etter at han ble satt i kontakt med nervekirurgen Maurizio Fornari har han vist tegn til fremgang. Forhåpentligvis vil ikke skadeavbrekket bli enda lengre, og basert på fjorårets prestasjoner kan det bli viktig å få franskmannen tilbake i spill.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page