top of page

Månedsoppdatering Primavera: Oktober


Klubbens juniorspillere er i fin form om dagen.

Etter en forferdelig start på sesongen hevet Milan seg gjennom september, og Gennaro Gattuso sine gutter har holdt trenden gående gjennom hele oktober.

Måneds første kamp var hjemme mot Genoa, en kamp Milan vant 2-1 etter scoringer av Riccardo Forte og Tiago Dias. Gjestene hadde for nordlendingen Brage Berg Pedersen sittende på benken gjennom hele kampen.

Borte mot Atalanta i den påfølgende kampen endte det med poengdeling etter at Andres Llamas sendte ballen i eget nett før ti minutter var spilt. Tiago Dias utlignet til 1-1 like før pause, og det ble også sluttresultatet.

I helgen ble den siste kampen for oktober spilt, og Milan slo Sampdoria 2-0 etter scoringer av Riccardo Forte og Tiago Dias. Gjestene ble tidlig redusert til 10 mann, noe som gjorde jobben enklere for Milan.

I tillegg til å være ubeseiret på de tre seriekampene har Milan også tatt seg videre i cupen. Hjemme mot Empoli tok Milan tidlig ledelsen ved et selvmål, men Empoli utlignet like før pause. Etter en times spill ble norske Jørgen Strand Larsen den store helten da han sendte Milan opp i 2-1, noe som også ble sluttresultatet. Avgjørelsen falt etter et løp i bakrom, et presist oppspill fra Llamas, et silkemykt nedtak og en iskald avslutning. Det var for øvrig den første scoringen i Rossoneri for den innleide Sarpsborg 08-spissen.

Gult: Bellodi. Pobega guarnone,sanchez

Status

Etter 7 spilte serierunder er Milan nummer 5, tre poeng opp til serieleder Atalanta. Opp til Sassuolo på andreplass skiller det kun 1 poeng. I november skal Milan møte Lazio, Juventus & Chievo.

Milan er videre til åttendedelsfinalen i cupen, hvor de møter Fiorentina på bortebane 29. november.

Oppsummering

Serie:

Milan-Genoa 2-1 (Forte, Dias) Atalanta-Milan 1-1 (Dias) Milan-Sampdoria 2-0 (Forte, Dias)

Cup:

Milan-Empoli 2-1 (SM, Larsen)

Toppscorer:

Dias 5 Forte 4 Strand Larsen 1 Sanchez 1 Pobega 1 Sinani 1

Røde kort:

Bellanova 1

Gule kort:

Pobega 4 Bellodi 3 Sanchez 2 Guarnone 2 Gabbia 1

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page