top of page

Månedsoppdatering Primavera: Oktober


Ungguttene har endelig begynt å plukke poeng.

Etter en blytung seriestart med tre strake tap så det bekmørkt ut for Milan, og borte mot Genoa så det lenge ut til å bli en ny kamp uten seier. Med fjorårets toppscorere Forte og Dias på utlån ligger det mye ansvar på skuldrene til Tsadjout, og minuttet før full tid sikret 99-modellen tre poeng for gjestene da han satte inn kampens eneste mål.

Etter landslagspausen ventet Torino på hjemmebane, og gjestene hadde mye å revansjere etter at Milan i vår slo dem i cupfinalen. Det fikk dem ei, for Milan vant kampen 2-1 etter scoringer av Tsadjout og Capanni, og plutselig var Lupo sine gutter litt i dytten etter en svak start. Til månedens siste kamp stod Palermo på motsatt banehalvdel, og det startet på verst tenkelig måte da vertene tok ledelsen allerede etter 2 minutter. Milan gav dog aldri opp og fire minutter før slutt utlignet innbytter Tonin med sin første scoring for sesongen.

Status

Ved inngangen av måneden lå Milan helt sist uten poeng, men med 7 av 9 mulig poeng har ungguttene klatret opp til 10. plass. Det er kun 3 poeng opp til den sjette og siste sluttspillsplassen, og Milan har naturligvis fortsatt alt å spille for. Neste måned venter først bunnlaget Chievo (H) før det er en tøff nøtt mot serietoer Atalanta (B). I slutten av november møter Milan tabbellnabo Inter (H) til sesongens første Derby della Madonnina.

Oppsummering

Serie:

Genoa-Milan 0-1 (Tsadjout)

Milan-Torino 2-1 (Tsadjout, Capanni)

Palermo-Milan 1-1 (Tonin)

Cup:

Toppscorer:

Frank Tsadjout 4 Riccardo Tonin 1 Gabriele Capanni 1 Siaka Haidara 1 Raoul Bellanova 1

Røde kort:

Gule kort:

Gabriele Basani 1 Antonio Mionic 1 Jacopo Finessi 1 Siaka Haidara 1 Alberto Barazzetta 1

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page