top of page

Månedsoppdatering Primavera: November


Primavera fortsatte å levere solide resultater gjennom november.

Milan Primavera fortsatte sin gode trend inn i november og startet måneden med å slå Lazio på bortebane med 2-0 etter et selvmål og en scoring av Riccardo Forte, som nylig fikk sin debut for A-laget. I den påfølgende hjemmekampen mot Juventus endte Milan opp uten poeng etter at den gamle dame avgjorde kampen på et flott frispark midtveis i den første omgangen. Målet ble for øvrig scoret av den etablerte landslagsspilleren Marko Pjaka. I Gennaro Gattuso sin avskjedskamp som sjef for juniorene fikk han den perfekte avslutningen med 2-1 borte mot Torino etter mål av Pobega og Forte.

Alessandro Lupi rykket opp i gradene og tok over juniorlaget når Gattuso forsvant, og den tidligere U16-treneren fortsatte i samme spor som sin forgjenger. I debuten gjestet han Firenze, og Milan tok seg enkelt videre til kvartfinalen i Coppa Italia etter 4-0 på bortebane. To av målene ble scoret av Capanni, mens «vår egen» Jørgen Strand Larsen og Sinani også tegnet seg på scoringslisten.

Status

Etter 10 spilte serierunder er Milan nummer 3 og det er fire poeng opp til serieleder Atalanta. Opp til byrival Inter på andreplass skiller det tre poeng. Milan har altså tapt terreng til Atalanta mens Inter har gått forbi i løpet av november.

I desember venter Roma (B), Torino (H), Fiorentina (B) og Udinese (H) i serien, mens det er Chievo som står i veien for en plass i semifinalen i Coppa Italia.

Oppsummering

Serie:

Lazio-Milan 0-2 (SM, Forte) Milan-Juventus 0-1 Chievo-Milan 1-2 (Pobega, Forte)

Cup:

Fiorentina-Milan 0-4 (Capanni 2, Larsen, Sinani)

Toppscorer:

Riccardo Forte 6 Tiago Dias 5 Gabrielle Capanni 2 Jørgen Strand Larsen 2 Tommaso Pobega 2 Ismet Sinani 2 Sergio Sanchez 1

Røde kort:

Raoul Bellanova 1

Gule kort:

Tommaso Pobega 4 Gabriele Bellodi 3 Sergio Sanchez 2 Alessandro Guarnone 2 Mateo Gabbia 1 Emir Murati 1 Marco Brescianini 1

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page