top of page

Månedsoppdatering Primavera: Februar


Februar ble en vanskelig måned for unggutta.

Der A-laget har levert strålende prestasjoner gjennom 2018 og står med 12 kamper uten tap, har det buttet noe mer i mot for juniorlaget og februar ble totalt sett en skuffende måned.

De åpnet med å spille 0-0 hjemme mot svakt plasserte Bologna, før de i den neste kampen vant Milan 3-2 borte mot Atalanta etter scoringer fra Sinani, Murati og Tsadjout. Du kan lese mer om den kampen og den kommende cupfinalen mot Torino her.

Tilbake i seriespillet ventet nok en gang et lag på nedre halvdel, men borte mot Napoli holdt det dessverre ikke helt inn. Milan tok ledelsen ved Dias tidlig i den andre omgangen, men langt inn i overtiden utlignet Palmieri for Napoli og det endte dermed 1-1.

Vondt ble til verre da Milan dro til Genova for å møte Genoa, og Lupi sine gutter tapte hele 4-1. Hjemmelaget scoret to ganger i midten av hver omgang og det hjalp lite at Frank Tsadjout satte inn et trøstemål ti minutter før slutt.

Det var noe positivt å spore da serieleder Atalanta gjestet Milano i går ettermiddag, og hjemmelaget fikk med seg et poeng mot laget de slo ut av cupen tidligere i måneden. Det var laget fra Bergamo som tok ledelsen, men Tsadjout utlignet for Rossoneri like før full tid og det endte 1-1.

Status

Ved inngangen til februar lå Milan på en fjerdeplass og hadde 7 poeng opp til ledende Inter. Nå, etter kun tre poeng på de fire kampene som er spilt, har laget ramlet til en syvendeplass og det er 9 poeng opp til Inter, Roma og Atalanta som alle har 41 poeng etter 21 spilte kamper.

Til tross for at laget er klar for cupfinale må det sies å ha vært en skuffende måned for våre lovende juniorspillere, og det blir spennende å se om de klarer å snu den negative trenden i mars måned. Da venter Sampdoria (B), Lazio (H) og Juventus (B). De to førstnevnte ligger begge under streken mens Juventus er a poeng med Milan.

Oppsummering

Serie:

Milan – Bologna 0-0 Napoli – Milan 1-1 (Dias) Genoa – Milan 4-1 (Tsadjout) Milan – Atalanta 1-1 (Tsadjout)

Cup:

Atalanta – Milan 2-3 (Sinani, Murati, Tsadjout)

Toppscorer:

Tiago Dias 7 Riccardo Forte 6 Ismet Sinani 6 Frank Tsadjout 6 Gabrielle Capanni 4 Jørgen Strand Larsen 2 Tommaso Pobega 2 Emir Murati 2 Sergio Sanchez 1 Mattia El Hilali 1

Røde kort:

Raoul Bellanova 1

Gule kort:

Tommaso Pobega 7 Gabriele Bellodi 4 Mattia El Hilali 3 Alessandro Negri 3 Sergio Sanchez 2 Alessandro Guarnone 2 Andres Llamas 2 Emir Murati 2 Marco Brescianini 1 Mateo Gabbia 1 Tiago Dias 1 Riccardo Forte 1 Raoul Bellanova 1 Gabriele Capanni 1

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page