top of page

Månedsoppdatering – AugustSesongen er endelig i gang og vi oppsummerer august måned med å se tilbake på kampene, tabellposisjonen og hvilken spiller som har prestert best.

Resultater:

Milan – Torino 3-2 (Serie A) Sesongen åpnet på best mulig måte, med seier hjemme mot Torino. Milan spilte tidvis svært god angrepsfotball og angrepstrioen sørget for stor underholdning. I hovedrolle var Carlos Bacca, som satte inn det første etter 39 minutter, sitt andre like etter pause og fullførte hat-tricket når han satte et straffespark sikkert i mål. I mellomtiden hadde Torino scoret et, og på slutten holdt det på å glippe når Baselli først satte inn et på overtid før Paletta forærte gjestene et straffespark fire minutter på overtid. Heldigvis har Milan en solid 17-åring bakerst, og strafferedning førte til at alle poengene forble på San Siro denne gang.

Napoli – Milan 2-4 (Serie A) Som ventet ble det tøft borte på San Paolo, og Milan fortsatte i samme spor som i den første kampen. Gode offensivt, men tilsvarende svake defensivt. Det gjør man ikke ustraffet mot et lag som Napoli, og Arkadiusz Milik var nådeløs når han utnyttet feil i forsvaret ved to anledninger i førsteomgang. Etter pause svarte Milan dog på mesterlig vis. Først scoret Niang, før Suso banket inn en fantastisk scoring. Dessverre sviktet det igjen i de bakre rekker og når Kucka, og etter hvert også Niang ble utvist maktet ikke Milan holde tett. Callejon satte inn to mål og dermed endte det med 2-4-tap i sesongens andre kamp.

Tabellposisjon:

Inngangen til august: –

Utgangen av august: 11

Her er det ikke så mye å ta tak i, da det bare er spilt to kamper. Ellevte plass er selvfølgelig ikke godt nok, men å tro at man skal ta med seg voldsomt med poeng fra San Paolo vil være naivt og dermed har august gått som forventet.

Prestasjoner:

Seieren mot Torino var en forholdsvis solid prestasjon, sett bort fra de siste ti minuttene. Angrepsfotballen Milan stod for virker lovende, og Montella virker å ha fått en struktur på angrepsspillet vi ikke har sett på en god stund. Defensivt er det dog helt krise, og seks baklengs på to kamper er ikke godt nok. Her må det gjøres noe, selv om man har levert som forventet poengmessig.

Månedens spiller:

De offensive spillerne har levert, og det har forsåvidt også Donnarumma gjort til tross for mange baklengs. Det blir dermed disse det har stått mellom, og Bacca var en het kandidat etter å ha levert til 9 på børsen i åpningskampen. Han var dog en stor skuffelse mot Napoli, og når Niang ble utvist i sluttminuttene på San Paolo står vi igjen med Suso. Den 22 år gamle spanjolen har vært strålende så langt og har notert seg for både målgivende og scoring. Ekstremt kvikk, fantastisk med ball i beina og en kreativ kraft. Det skal bli en glede å følge Suso denne sesongen, og med et snitt på 7.0 etter de første kampene er han månedens spiller for august!

Statistikk:

August:Mål:Assist:Kort (Gule|Røde):Bacca – 3Niang – 1Paletta – 1|1Niang – 1Suso – 1Kucka – 1|1Suso – 1Abate – 1Niang – 1|1 Bonaventura – 1Suso – 1 Gomez – 1 Romagnoli – 1

Totalt:Mål:Assist:Kort (Gule|Røde):Bacca – 3Niang – 1Paletta – 1|1Niang – 1Suso – 1Kucka – 1|1Suso – 1Abate – 1Niang – 1|1 Bonaventura – 1Suso – 1 Gomez – 1 Romagnoli – 1

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page