top of page

Målfest mot UdineseDet var duket for målkalas når Udinese kom på besøk søndag formiddag.

Formasjon: 4-4-2

Startoppstilling

Donnarumma

Conti – Kjær – Romagnoli – Theo

Castillejo – Kessie – Bennacer – Bonaventura

Zlatan – Leao

Katastrofal start

Kampen starter på fryktelig hvis, når Udinese tar ledelsen etter kun seks minutter spilt på San Siro. En langpasning i bakrom gjør at Donnarumma velger å gå ut, men sisteskansen bommer fullstendig på timingen og dansken, Jens Stryger Larsen, får en enkel jobb med å sette ballen i det tomme buret. Kjempetabbe av den unge italieneren. De neste minuttene bærer preg av en kalddusj for Rossoneri, og Kevin Lasagna er millimeterne fra å sette inn 0-2 kun ti minutter senere. Herfra og ut omgangen er det Milan som tar over og har de to eneste sjansene, henholdsvis ved Zlatan og Leao. Dermed sto det 0-1 til gjestene ved halvspilt.

Superinnbytter og ligaens beste back

Fra start i andre omgang gjør Pioli sitt først bytte, og Bonaventura går ut for Rebic. Kroaten som har hatt en tøff start i Milan, med svært lite spilletid og svake prestasjoner når han har fått sjansen. Kun to minutter tar det før 25-åringen setter seg på scoringslisten. Conti spilles vakkert gjennom innenfor seksten og sender ballen førtifem inn i boks hvor kroaten banker inn utlikningen. 1-1 på San Siro. Ti minutter senere kommer Mandragora til en kjempesjanse for Udinese, men Donnarumma gjør virkelig opp for seg etter tabben på 0-1, og redder mesterlig avslutningen til midtbanespilleren. Så, etter 71. minutter spilt, skal San Siro få kjenne på jubelbruset. En utoverskrudd corner slås inn, men klareres ut på 20 meter. På direkten klinker Theo Hernandez inn sitt sjette mål for de rødsorte, og kampen er snudd. 2-1! Ligaens beste back for øyeblikket fortsetter å produsere målpoeng!

De neste minuttene preges av et Rossoneri som ønsker å kontrollere inn seieren, men fem minutter før ordinær tid utlikner bortelaget. Målskårer Stryger Larsen får lagt inn fra høyre, og der stanger Kevin Lasagna inn utlikningen. Her trodde mange at kampen var kjørt og at nok et skuffende poengtap skulle bli et faktum. En viss kroat ville det derimot annerledes. Hele tre minutter på overtid, får Ante Rebic tid og rom, og avslutter iskaldt nede til venstre for keeper Musso. 3-2 og kampen er avgjort!

Milan vinner med det sin tredje kamp på rad, og det oser optimisme på Milanello, for første gang på lang tid. Neste kamp er førstkommende fredag kl. 20:45, borte mot nedrykkstruede Brescia.

 Mål

Milan: Hernandez, Rebic x2

Udinese: Stryger Larsen, Lasagna

Forza Milan

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page