top of page

Lopez: Dårlig planlegging


Diego Lopez er ikke fornøyd med tingenes tilstand i Milano men er glad for at Sinisa Mihajlovic er borte fra klubben.

Den spanske burvokteren mistet plassen på laget til den da 16 år gamle italieneren Gianluigi Donnarumma tilbake i oktober, og har ikke maktet å ta plassen tilbake fra tenåringsfenomenet. Nå hinter han om en overgang bort fra Milan.

«Jeg forlot Real Madrid på grunn av det sportslige,» forklarte Lopez overfor Marca.

«Når Keylor Navas kom til klubben fikk jeg tenkt meg litt om og Milan gav meg sjansen til å forbedre meg både sportslig og som menneske.»

«Allerede etter et år angret jeg på den avgjørelsen fordi jeg er en Real Madrid-fan og startet mange kamper sesongen før.»

Lopez var tydelig på hva han mente om hans tidligere manager i Milan.

Forrige sesong med Milan var en overgang, med en uerfaren trener som Filippo Inzaghi ved roret. Når den nye manageren (Mihajlovic) kom forventet vi mer, men ting fortsatte å gå dårlig og flere merkelige ting har skjedd i garderoben.»

«I tillegg ble det signert noen spillere som ikke har levert som forventet. Det er rett å slett dårlig planlegging fra start av.»

«Brocchi er en ung manager som ønsker at laget skal spille fin fotball, men han trenger tid på å få resultater. Balotelli er en utrolig fin fyr med et stort hjerte, men han har kanskje ikke helt forstått hvordan fotballverdenen fungerer…»

Den aldrende målvakten fortsatte å kritisere Sinisa Mihajlovic, som fikk sparken for en måned siden.

«En gang sendte Mihajlovic reservekeeperen i oppvarming etter 20 minutter fordi jeg slo ballen langt istedenfor å starte kort bakfra, og en annen gang gestikulerte han på sidelinjen etter at vi hadde sluppet inn et mål.»

«Han manglet respekt og jeg vet ikke hvorfor, men det hele var veldig merkelig. Slik er dessverre fotballen og noen kommer mens andre blir. Jeg vil ikke være respektløs overfor noen og Gigi fortjener å starte fotballkamper for Milan.»

Selv om Lopez har kontrakt frem til 2018 er det ingen som regner med at han blir værende i Milan uten å være et klart førstevalg.

«Jeg har fortsatt to år igjen av min kontrakt, men det ville vært trist å aldri få muligheten til å prøve seg i Premier League en dag, og jeg er tross alt 34 år gammel.»

«Jeg er åpen for alle mulige løsninger og jeg vil evaluere hele situasjonen sammen med familien min i sommer.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page