top of page

Locatelli nærmer seg Neroverdi


Manuel Locatelli ser ut til å forlate Milan i sommer.

Det melder flere italienske medier, deriblant Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia. Sassuolo har jaktet juvelen i hele sommer, og tidligere i uken ble deres sportsdirektør observert i Milano.

Da Elliott Management tok over styringen i klubben ble det rapportert at de ikke ønsket å selge 20-åringen nå fordi hans verdi burde øke betraktelig de kommende årene, men nå kan det virke som de er er klare til å la den sentrale midtbanespilleren forlate klubben.

I følge avisene er Milan enige om et utlån for kommende sesong før overgangen gjøres permanent neste sommer. Avtalen vil ha en totalramme på €14 millioner (2+12), samt en mulighet for ytterligere €2 millioner i prestasjonsbaserte klausuler.

En av grunnene til at forhandlingene har tatt lang tid er at Milan ønsket seg en tilbakekjøpsklausul, men i følge Sky foreligger det ingen slik klausul i avtalen. Nyhetsbyrået skriver at Locatelli vil gjennomgå de medisinske undersøkelsene førstkommende mandag.

Manuel Locatelli debuterte for Milan i april 2016 og står i skrivende stund med 63 offisielle kamper for klubben, men det er nå høyst usikkert om det blir flere opptredener for akademi-produktet.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page