top of page

Locatelli lever drømmen


Manuel Locatelli innrømmer at året 2016 har fått drømmer til å gå i oppfyllelse, men det er mer på lager. 

Den 18 år gamle midtbanespilleren fikk sin debut i Serie A tilbake i mai, og etter at Riccardo Montolivo ble skadet tidlig i høst ble unggutten et fast innslag på Milans midtbane. I tillegg har han notert seg for to flotte scoringer mot Sassuolo (4-3) og Juventus (1-0).

«Dette har vært et viktig år for meg og noen av mine store drømmer har gått i oppfyllelse. Det er ikke slik jeg hadde ventet det, men jeg håper å fortsette i samme spor og vil prestere godt i de kommende årene,» sa Locatelli til MilanNews.it.

Manuel deltok på torsdagens julefeiring for juniorlaget, et lag han var en del av frem til i sommer.

«Jeg må fortsette å jobbe hardt, fordi de beste stundene er fortsatt foran meg. Det er strålende for meg å være her som en representant for A-laget. Det er flere spesielle mennesker som har jobbet med akademiet og som har vært viktig for meg. Både Filippo Galli, Cristian Brocchi og Walter De Vecchi har hjulpet meg mye.»

Midtbanespilleren er en av de yngste i Milan-troppen.

«Montolivo har alltid vært et eksempel til etterfølge og er en veldig spesiell person. I tillegg har hjelpen fra Ignazio Abate og Giacomo Bonaventura vært viktig for meg. Manageren sier at jeg skal forsøke å gjøre ting enkelt.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page