top of page

Li: «Dette er løgn»


Milans President Yonghong Li forsøker å berolige fansen.

De siste dagene er det spekulert i om Milans President er konkurs og tvinges til å selge sitt selskap. Du kan lese mer om det her. Nå har han uttalt seg i forbindelse med artiklene som ble skrevet i blant annet New York Times.

Klubben la tidligere i dag ut en offisiell pressemelding fra President Yonghong Li.

«Godt kinesisk nyttår til dere alle. Jeg har feiret høytiden hjemme sammen med min familie. Jeg har sett at media gjennom de siste 48 timene har kommet med falske nyheter som har skadet klubben, mine selskaper, min familie og meg selv. Fra den dagen jeg kjøpte AC Milan har jeg hatt utfordringer og vært under et enormt press. I etterkant av disse rapportene og uansvarlige nyheter, ønsker jeg å berolige hele organisasjonen og laget.»

«Vi forstår ikke hvorfor noen har kommet med disse påstandene, men det er kommet til et stadie hvor klubben, mine selskaper og min familie tar skade av det. Jeg vil derfor benytte meg av denne muligheten til å komme med en forklaring, forhåpentligvis vil den vare inn i fremtiden. Situasjonen rundt mine verdier er trygge og både klubben og andre selskaper er stødige som aldri før. Jeg håper derfor at ikke folk tror på disse ryktene som har versert i det siste. Det er ingen sannhet i dem og jeg ønsker at vi skal kunne fokusere på det vi alle bryr oss om, som å lede denne klubben og at laget fortsetter fremgangen under Rino Gattuso som har vår fulle støtte. Vi vil gjøre alt i vår makt for å bringe klubben tilbake til toppen der den hører hjemme.»

«Jeg har fulgt samtlige kamper denne sesongen. Jeg har sett spillere gråte etter tap i den verste delen av sesongen, på samme måte så jeg David Han Li og Marco Fassone feire seire. Jeg har vært følelsesmessig involvert i alle deler så langt. Vi er i stand til å håndtere dette store presset fordi vi er overbeviste om at vi er i stand til å nå nye høyder og på den måten belønne alle fans rundt om i verden.»

«Jeg vil takke alle for deres måten de har forpliktet seg på, takk til laget som er i fin form og takk til Gennaro Gattuso som sammen med spillerne har forbedret seg på alle plan.»

«Takk alle sammen.»

«Til slutt vil jeg, på vegne av min kone, ønske dere alle et riktig godt nytt år, god helse og suksess på jobb.»

2 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page