top of page

Larsen på plass i Milano


Purunge Jørgen Strand Larsen er på plass i Milano for å signere en låneavtale med klubben. 

Det melder Gazzetta dello Sport. Ryktene kom som lyn fra klar himmel for et par dager siden, og i dag ble den norske 17-åringen observert i Milano sammen med sin mor. Som seg hør og bør dreier det seg om en låneavtale på et år, og Milan skal ha sikret seg en opsjon på å kjøpe spilleren neste sommer.

Sportssjef i Sarpsborg, Thomas Berntsen, skrev i en SMS til NRK tidligere i dag at ingenting kunne bekreftes.

-Ikke noe er underskrevet, stod det i meldingen fra Berntsen.

Tidligere i uken uttalte nevnte Berntsen at sjansen var stor for at Larsen forsvant til en utenlandsk klubb i sommer, og at det dreide seg om en utlånsavtale med opsjon på kjøp. Alt taler for at det er Milan som er den ikke-navngitte klubben.

Den 193 centimeter høye 17-åringen har siden debuten i mai fått tre innhopp i eliteserien på  totalt 27 minutter.

Unggutten fra Halden ble i fjor kåret til årets unge spiller i Sarpsborg 08 og har scoret i bøtter og spann på alle aldersbestemte nivåer og har nesten et mål i snitt per kamp i norsk andredivisjon.

Jørgen Strand Larsen er naturlig nok tiltenkt en rolle under Gennaro Gattuso på Primavera-laget, og vil eventuelt erstatte Patrick Cutrone som i løpet av sommeren har blitt et fullverdig medlem av A-laget til Milan.

Dersom 17-åringen signerer for Rossoneri blir han den første nordmannen i klubben siden eks. Tromsø- og Brann-trener Steinar Nilsen. Nordlendingen spilte for Milan i sesongen 97/98.

Vi kommer tilbake med mer dersom partene kommer til enighet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page