top of page

Lapadula på vei bort


Gianluca Lapadula er på vei bort etter kun en sesong i klubben.

Den italienske spissen ble hentet for € 9 millioner etter en strålende sesong for Pescara i Serie B. Lapadula noterte seg for 27 mål på 40 kamper og delfinene tok turen opp til Serie A. Der skiltes deres veier, men i Milan har det gått noe tråere. På 27 kamper, de fleste som innbytter, har 27-åringen scoret 8 mål og levert 4 målgivende pasninger. Nå kan det hele være slutt for publikumsfavoritten som gang på gang ble vraket til fordel for Carlos Bacca.

Milan har allerede signert Andre Silva fra Porto, mens Fabio Borini er så godt som klar for klubben. I tillegg er det ventet at minst en angriper til vil slutte seg til troppen i løpet av sommeren, og i følge flere medier står det mellom Nikola Kalinic og eks-milanista Pierre-Emerick Aubameyang. Det er dermed duket for en voldsom kamp om en/to plasser på topp neste sesong.

Det har Genoa lyst til å utnytte, og i følge Tuttomercatoweb har spillerens agent Alessandro Moggi nylig vært i samtaler med Milans ledelse for å fortelle om interessen til I Rossoblu. En overgang til klubben som ble nummer 16 og såvidt berget plassen i Serie A kan sluttføres i løpet av de nærmeste dagene.

Det er ventet at Milan vil kreve mellom € 10 og € 15 millioner for spissen med den høye arbeidsmoralen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page