top of page

Lapadula: «Jeg er klar!»


Gianluca Lapadula har vært i klubben noen måneder, men starten på Milan-karrieren ble kanskje ikke slik angriperen selv hadde sett den for seg. 

Forrige sesongs suverene Serie B-toppscorer var ønsket av flere klubber i sommer, men til slutt var det Milan som kapret angriperen. Overgangen skal angivelig ha kostet Milan € 9 millioner og 26-åringen var tiltenkt en rolle som Carlos Bacca sin erstatter, men colombianeren ble værende på Milanello og Lapadula har sittet på benken og sett på at Bacca har fortsatt i samme spor som i fjor.

I tillegg til den kanskje uventede konkurransen har Lapadula slitt med skadeproblemer og deltok ikke i noen av lagets treningskamper i sommer. Nå mener angriperen selv at han er klar til å blø for drakta han så langt bare har fått 72 minutter i.

«Jeg tror valget jeg tok i sommer betyr mye og det viser hvor sterkt jeg ønsker å være her,» fortalte Lapadula til Milan TV.

«Jeg hadde noen fysiske utfordringer da jeg kom hit, men nå trener jeg som normalt uten noen problemer. Jeg er veldig fornøyd og når vi vinner er det enda deiligere å være her.»

«Jeg har som sagt ingen problemer lenger og jeg trener for fullt sammen med resten av laget. Den negative perioden er over for min del.»

Så langt er fasiten en kamp fra start mot Sampdoria borte (0-1), hvor han ble byttet ut etter en drøy time. I tillegg har Lapadula to korte innhopp i sluttminuttene mot henholdsvis Napoli (2-4) og Udinese (0-1) hjemme på San Siro.

 «Man lærer mer av negative opplevelser enn positive, det er helt klart. For øyeblikket får jeg ikke mange muligheter, men jeg er sikker på at det vil fungere som en ekstra motivasjon. Jeg er klar til å gi alt for laget.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page