top of page

Kontraktskrøll for Gigio?


Keeperen ønsker å annullere kontrakten med Milan.

Det melder Corriere dello Sport. Etter en saga uten like endte unggutten opp med å signere en svært lukrativ 4-årsavtale med Milan i sommer, men avisen hevder nå at Mino Raiola ønsker å få avtalen annullert.

Bakgrunnen for dette er at Gianluigi Donnarumma skal ha blitt utsatt for psykisk press og moralsk misbruk i forbindelse med kontraktsforlengelsen.

Hverken agenten Mino Raiola eller 18-åringens advokater skal ha vært tilstede under signeringen, og flere klausuler som på forhånd var avtalt skal ha blitt fjernet fra den endelige kontrakten uten at Donnarumma var klar over det.

Keeperen skal nå ha sendt et brev til klubbledelsen hvor han krever at kontrakten annulleres. Dersom det skjer vil hans tidligere avtale gjøre seg gjeldende. Den går ut til sommeren og Gigio kan i så fall signere vederlagsfritt for en ny klubb neste måned.

På pressekonferansen i forbindelse med morgendagens kamp mot Hellas Verona i Coppa Italia forsøkte manager Gennaro Gattuso å berolige fansen.

«For meg er det ingen problemer med Donnarumma. Fassone og Mirabelli vil sette seg ned å diskutere eventuelle uoverenstemmelser. Jeg snakker med Gigio hver eneste dag og det jeg ser er en stille og rolig gutt som hater å tape. Han var fryktelig lei seg etter kampen mot Benevento.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page