top of page

Klubbene er enige – Bertolacci blir høyst sannsynlig Milan-spillerAndrea Bertolacci er bare detaljer unna å bli Milan-spiller. Det er snakk om en 4-årsavtale etter at klubbene ble enige om en sum på €20m.

Etter at Martinez og Kondogbia glappp ser det endelig ut til at Milan gjennomfører sommerens første, store spillerkjøp. Det har lenge vært kjent at Rossoneri har vært på jakt etter Bertolacci, og nå melder italienske media at klubbene har blitt enige om en sum for spilleren. Italieneren hadde en meget god sesong hos Genoa forrige sesong og ble for kort tid tilbake kjøpt av Roma etter å ha eid spilleren sammen med Genova-klubben.

Lønnen vil være rundt €2 millioner per år + bonuser. Sky og Gazzetta rapporterer om en overgangssum på €20 millioner, mens SportItalia spekulerer i at prisen er på hyggeligere €15m + 3-4 millioner i bonuser, og at avtalen vil bli offentliggjort i løpet av få dager.

Det er også ventet at Bertolaccis ankomst ikke svekker lysten på å hente Axel Witsel til San Siro. Belgieren topper fortsatt Gallianis ønskeliste, men det spekuleres i at midtbanemannen kan bli så dyr som €50m.

Så fremt det ikke blir noen overraskelser i siste liten (igjen), kan Sinisa Mihajlovic ønske Bertolacci velkommen om ikke så alt for lenge.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page