top of page

Klubben er klar til å forlenge


Milan er i ferd med å presentere et meget godt tilbud til angrepsspilleren. 

Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre, bedre kjent som Suso, er nær ved å forlenge sin kontrakt med Milan. Det melder calcionews24.com.

23-åringens nåværende avtale utløper sommeren 2019 og etter forrige sesongens strålende prestasjoner har det ligget i kortene at spanjolen ville tilbys en ny kontrakt. På grunn av den enorme omveltningen i klubben har dog samtalene med spanjolens representanter blitt satt på vent, men nå er vinduet steng og klubben er klar til å forlenge med en av sine viktigste offensive spillere.

Han ble i sommer linket til både Tottenham, Roma og Napoli, men både spilleren selv og Milan avviste ethvert spørsmål om en overgang.

I følge nettstedet står Fassone & Mirabelli klare med en femårskontrakt verdt € 3 millioner per år, noe som er bortimot en tredobling av spanjolens nåværende lønn. Kontrakten kan bli signert så tidlig som fredag.

Siden ankomsten til Milano vinteren 2015 har den lettbente vingen spilt 50 kamper, scoret 9 mål og levert 16 målgivende pasninger. Nå ligger alt til rette for at den statistikken kan fortsette å vokse.

Suso er for øyeblikket med det spanske landslaget og kan få sin debut for La Roja når de gjester Liechtenstein i morgen kveld.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page