top of page

Kjær kan være ute resten av sesongen


Kun fire minutter ut i onsdagskampen mot Genoa ble Kjær liggende på gresset mens han holder seg til kneet etter en duell med en Genoaspiller. Etter at det medisinske apparatet kommer og ser på Milanstopperen tar det ikke lang tid før han blir båret ut på båre.
Torsdag ble Kjær lagt på operasjonsbordet for å fikse det fremre korsbåndet i venstre kne. Operasjonen var en suksess, men skadeomfanget ser ut til å sette sette dansken på sidelinjen i 6 måneder i følge Milans hjemmesider. Dermed kan det se ut som om Kjær, som signerte ny kontrakt med Milan for ikke lenge siden, har spilt sin siste kamp for sesongen.


Med Kjær ute vil det bli spennende å se hvem som tar plassen som stoppermakker til Tomori. Romagnoli, som tidligere ville være det logiske førstevalget, er på utgående kontrakt og står foran en usikker framtid som Milanspiller. Kan Gabbia eller Kalulu ta grep om en fast plass i startelleveren, eller vil Pioli og Maldini se på det kommende overgangsmarkedet for en erstatter? I et intervju før skadeomfanget ble presentert uttalte Pioli at om skaden var langvarig, skal man ikke se bort ifra at en ny spiller kan komme.

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page