top of page

Kineserne nekter å selge


Chelsea skal ha kommet med gjentatte bud på Alessio Romagnoli, men beskjeden fra de kommende kinesiske eierne er klokkeklar: spilleren er ikke til salgs.

Dermed kan alle Milansupportere puste lettet ut. Chelsea skal allerede ha fått to bud på den unge midtstopperen avslått, og i følge Sky vil det være nytteløst å komme med et nytt og forbedret forslag.

Kineserne mener at at salg av Romagnoli, som kom til klubben fra Roma for € 25 millioner for et drøyt år siden, vil sende ut feil signaler til fansen i forhold til deres langtidsplaner for klubben.

Et annet aspekt som kineserne vektlegger er at det på ingen måte er nødvendig å selge 21-åringen nå for å tjene penger. Om man skulle komme til den beslutningen om å selge en gang i fremtiden vil verdien kun bli høyere, da han er en ung spiller med en enormt potensiale som på ingen måte har nådd toppen av sin karriere.

I tillegg ville det vært veldig vanskelig for Milan å finne en ny midtstopper med samme kvalitetene så sent i overgangsvinduet, så for denne gang er det ingen grunn til bekymring.

Det siste budet til Antonio Conte & Chelsea skal ha vært på € 42 millioner inkludert bonuser.

Alessio Romagnoli spilte 34 seriekamper i sin debutsesong for Milan. I tillegg var han på banen i 6 kamper i Coppa Italia, hvor han noterte seg for 2 nettkjenninger. Hans kontrakt går ut sommeren 2020.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page