top of page

Keeperbytte på Milanello


Alt ligger til rette for et rent keeperbytte for Milan.

Ledelsen i klubben har sett at mulighetene for brasilianske Gabriel er minimale for øyeblikket, og det er også tvilsomt at keeperen vil få spilletid i overskuelig fremtid. Milan er i ferd med å få i stand en avtale med Cagliari, hvor Marco Storari kommer motsatt vei. Cagliaris direktør Stefano Capozucca har følgende å si om den potensielle overgangen:

– Vi har et bytte på keeperplass klart med Milan, Gabriel mot Storari. Storari forlater oss fordi han har litt problemer og ting ikke går riktig vei for øyeblikket. Han er en god og profesjonell keeper.

Cagliari ligger på en 14. plass i Serie A, men er laget som har sluppet inn desidert flest mål av samtlige med 42 baklengs. Marco Storari har stått 15 av 20 kamper for det nyopprykkede laget.

Maro Storari kom til Milan for første gang i 2007 og spilte 10 seriekamper på sine tre år i klubben. I løpet av hans periode som Milans eiendom var han utlånt til Levante, Cagliari, Sampdoria og Fiorentina. Sommeren 2010 betalte Juventus € 4.5 millioner for den nå 39 år gamle målvakten.

24 år gamle Gabriel kom til Milan sommeren 2012 og i sin andre sesong fikk han syv seriekamper for klubben. De to siste årene har han vært på utlån til Carpi (Serie B, 39 kamper) og Napoli (Serie A, null kamper). Denne sesongen har han sittet på benken sammen med stortalentet Alessandro Plizzari.

NB! Overgangene er fortsatt ikke offisielle.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page