top of page

Kampsammendrag: Milan-Inter


Milan og Inter delte poengene  som to gode naboer i gårsdagens Derby della Madonnina. 

Milan-Inter 2-2

42´ 1-0 Suso 53´ 1-1 Candreva 58` 2-1 Suso 90+2´ 2-2 Perisic

Inter dominerte banespillet

Starten av oppgjøret bar preg av mye nerver og en del feilvalg, men det ble tidlig klart at det var Inter som var mest interesserte i å ha ballen. Det var også de som kom til den første muligheten i kampen da Icardi styrte et innlegg videre til Perisic etter et snaut kvarter. Avslutningen til kroaten gikk rett i klypene på Donnarumma.

Kveldens gjester fortsatte å ha mye ball og etter 24 minutter kom det på ny et innlegg fra høyresiden, og nok en gang var det Perisic som kom til avslutningen. Headingen var dog av den svake sorten og gikk utenfor stolpen.

Milan slet med å gjøre noe konstruktivt med ballen de gangene de klarte å bryte Inters angrep, og spesielt mangelen på bevegelse rundt ballfører plaget Montellas menn i den første omgangen. Det tok over en halvtime før Milan klarte å skape noe som kunne minne om en sjanse, men innlegget fra Suso ble for upresist og Bacca kunne ikke hindre Handanovic å plukke ballen. Noen minutter senere var Bonaventura i fint driv med ballen, men dessverre gikk han seg fast i midten fremfor å slippe ballen til Bacca som antageligvis ville havnet alene med Inters målvakt.

Allerede etter 37 minutter måtte Pioli foreta seg sitt første bytte som Inter-manager da Medel måtte kaste inn håndkleet. Inn kom Baccas landsmann Jeison Murillo. Like etterpå var det fare på ferde da en frisk Candreva kom til nok et innlegg fra sin høyrekant, men Mauro Icardi fortsatte sin svake trend mot Milan og skuslet bort en kjempemulighet. Det samme kan sies om Bacca som tar del i en kontring, men istedenfor å spille til en fullstendig umarkert Niang surret colombianeren med ballen og valgte en svak avslutning fra 20 meter. Franskmannen ytret sin frustrasjon, men det varte ikke lenge.

Et par minutter før pause brøt Milan igjen på midten når Inter stod høyt med laget, og Bonaventura satte fart i kjent stil. Han slapp ballen til Suso som tok med seg kula inn fra høyre og curlet den elegant ned i lengste hjørne. San Siro eksploderte og Milan gikk i garderoben med ledelsen 1-0.

Målkåt spanjol

Andreomgangen startet litt som den første, men det gikk ikke like lang tid før hjemmelaget fikk vist seg frem. Etter 50 dro Bonaventura seg fri og avsluttet innenfor boksen, men skuddet gikk via et Inter-bein og holdt på å duppe ned i målet over en utspilt Handanovic. Heldigvis for sloveneren gikk ballen like utenfor.

Så var det Candreva sin tur til å vise seg frem. Først med et skudd fra langt hold som Donnarumma reddet, men etter 53 minutter smalt det. Inter tok et kast tidlig i en situasjon der Milan-spillerne klagde på dommeren til liten nytte. Perisic spilte til Candreva som enkelt og greit feide ballen opp i krysset og lagene var like langt.

Inter fikk dog ikke muligheten til å juble så lenge, for like før timen var spilt viste kampens eneste spanjol seg frem på ny. Først spilte han Bacca fint i bakrom på høyresiden og fortsatte løpet sitt. Det fikk Bacca med seg som spilte ballen ut 45 grader. Der ventet Suso bort Miranda på elegant vis før han enkelt trilte inn ledelsen bak Handanovic foran 77.000 elleville fans.

Etter målet ble Milan på ny ganske dype, men Inter hadde ikke hverken intensiteten eller kreativiteten til å bryte igjennom og slet med å skape det helt store. Etter 67 minutter prøvde Perisic seg på en volley fra kort hold, men skuddet gikk utenfor Donnarummas lengste stolpe. Like etterpå var Icardi på tur inn i bakrommet, men argentineren så virkelig ikke ut som en toppscorer da han så vidt fikk dyttet borti ballen. Reprisene viste samtidig at han burde vært avblåst for offside.

Tjue minutter før slutt foretok Montella seg sin første endring for kvelden da Bacca gikk av banen, nok en gang uten scoring. Inn kom Mati Fernandez til sin andre kamp for Milan. Han tok plass i treeren på midten mens Bonaventura gikk ut til venstre og Niang opp på topp.

Inter virket frustrerte og klarte ikke å trenge gjennom et kompakt Milan, som etter 79 minutter gjorde et nytt bytte. Niang, som hadde en noe svak dag på jobben, måtte vike til fordel for en nybarbert Lapadula.

Bortelaget fortsatte sin dominans i banespillet, men slet med å skape tellende resultat i protokollen. To minutter før full tid entret Pasalic banen mens kampens gigant, Giacomo Bonaventura, gikk av til stor jubel fra tribunen.

Etter 91 minutter kom Inter til et godt innlegg fra høyresiden, men Abate ofret det han hadde og fikk ballen ut til corner. Samtidig kom Samir Handanovic inn i feltet til det som kunne være deres siste mulighet. Hjørnesparket ble slått på hodet til Murillo som stusset ballen videre bak i feltet. Der ventet Perisic som helt umarkert bredsidet inn 2-2. Inter jublet som besatt for det ene poenget mens Milan, til tross for at gjestene hadde ballen i store deler av oppgjøret, hadde all mulig grunn til å føle seg skuffet etter at to viktige poeng gikk tapt.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 4-7 Skudd utenfor mål: 4-10 Cornere: 1-8 Frispark: 16-14 Gule kort: 2-4 Vellykkede pasninger: 71%-86% Ballbesittelse: 35%-65%

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page