top of page

Kampsammendrag Genoa-Milan


Milan var aldri i nærheten av å få med seg poeng hjem til Milano i går kveld. 

Genoa-Milan 3-0

11´ 1-0 Rinkovic 80` 2-0 Kucka sm. 86` 3-0 Pavoletti

Milan dro til Geneve med seks strake kamper uten tap i sekken, men Genoa stod opp og viste seg å være en særdeles vanskelig motstander for Vincenzo Montella og hans noe reduserte mannskap. Manageren hadde benket både Abate og Suso til denne kampen, og erstattet dem med Poli og Honda.

Sjansefattig omgang

Milan fikk lov til å ha mye ball i starten av oppgjøret, men var ikke i stand til å gjøre så mye konstruktivt. Det ble mange pasninger på kryss og tvers for bortelaget, som ikke var spesielt gjennombruddshissige. Etter 11 minutter kom kampens første mulighet, og den kom fra hjemmelaget. Rincon fikk god tid til å svinge et innlegg inn foran mål, og på bakerste stolpe stod Rinkovic fullstendig umarkert og gjorde 1-0. Milans nykomponerte høyreside kom i begivenhetens sentrum tidlig, men ikke av positive årsaker. Mens Poli glapp fullstendig i markeringen på den serbiske målscoreren stod Honda en meter lengre inne enn alle lagkameratene og opphevet offsiden.

Etter scoringen fortsatte Milan å kontrollere oppgjøret, men manglet bevegelse, kreativitet og kombinasjoner på den siste tredjedelen og truet aldri Genoa. Før pause var to skudd fra distanse det eneste Milan klarte å skape, men hverken Romagnoli eller Niang truet Perin i Genoa-målet og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0.

Hårreisende takling ødelegger for Milan

Etter fem minutter skapte Milan sin største sjanse så langt i kampen. En corner ble slått ut til Locatelli, som endte opp med en blanding av skudd og pasning. Ballen landet hos Bacca som plutselig var alene med keeper, men touchet til colombianeren var for dårlig og Perin fikk kontroll over situasjonen.

En som ikke hadde det var Andrea Poli, som vikarierte på høyreback for anledningen. Etter 55 minutter var han på bærtur og ble rundlurt av Rigoni. Paletta kom til utsetning for å redde sin kollega, men valgte å komme skliende inn i enorm fart og feide Genoa-spilleren over ende. Paletta ble belønnet med direkte rødt kort, og midtstopperen lurer nok selv på hvorfor han valgte å løse situasjonen på den måten, når det virket som om han hadde god kontroll og kunne avverget faren uten å ta så mye risiko.

Montella svarte med å ta ut en meget svak Bacca gi plass til Gustavo Gomez for å holde backrekken intakt, men det hjalp ikke laget fremover på banen. Like etter byttet kom Genoa til en god mulighet, men innlegget fra Rigoni ble stupt til corner av kapteinen for kvelden, De Sciglio. Like bak ham ventet Simeone på å pirke ballen i mål, og backens involvering var meget viktig.

Etter en drøy time forlot Honda banen og Adriano kom inn, uten at det forandret allverdens for Milan som fortsatte å stange i Genoa-veggen. 20 minutter før slutt hadde Niang gjort sitt for dagen og ble erstattet av Suso, og plutselig begynte det å skje noe for Milan. Spanjolens evne til å dra av en mann og skape ubalanse var virkelig noe laget hadde savnet så langt i kampen.

Femten minutter før slutt kom Milan i stor fart fremover og Kucka fikk mulgiheten til å avslutte fra 22 meter. Skuddet var ikke så verst, men gikk rett i klypene på Perin. Milan var på gang og like etterpå spilte Bonaventura ballen gjennom til Poli som hadde kommet på et strålende løp inn i feltet, men avslutningen var fryktelig svak og gikk utenfor målet.

Innbytter Suso skulle også få sin skuddmulighet og skaffet seg rom utenfor sekstenmeteren, men Perin hadde god kontroll på det som kom fra spanjolen.

Milan var inne i en bedre periode, men ti minutter før slutt falt avgjørelsen. Pavoletti slo en flott crosser over til Lazovic på høyresiden, og serberen slo hardt og lavt inn foran mål. På innlegget kom Kucka først og styrte ballen noe uheldig inn i eget nett og la på til 2-0 for sine tidligere lagkamerater.

Luften gikk ut av Milan etter selvmålet og etter 86 minutter var ydmykelsen komplett. Pavoletti fikk en pasning i bakrom og skubbet Romagnoli bort fra situasjonen. Alene med Donnarumma gjorde innbytteren ingen feil og satt enkelt inn 3-0.

Like før full tid lå ballen på nytt i nettet bak Milans 17-åring, men Rigoni ble korrekt avvinket for offside når han stod på bakerste stolpe og headet.

Genoa spilte rundt med Milan de siste 10 minuttene og vant kampen meget fortjent med sifrene 3-0, og Montella sine menn må opp flere hakk når bunnlaget Pescara kommer på besøk til San Siro til helgen.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 3-3 Skudd utenfor mål: 2-7 Frispark: 15-9 Gule kort: 3-0 Røde kort: 0-1 Cornere: 5-4 Offside: 3-0 Vellykkede pasninger: 80%-86% Ballbesittelse: 47%-53%

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page